Ana sayfa Sosyal Medya Cansu Dere’nin Anne dizisi dünyadaki uyarlamalarına fark attı!..

Cansu Dere’nin Anne dizisi dünyadaki uyarlamalarına fark attı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Japon yapımı Mother dizisinden uyarlanan ve 2016-2017 yıllarında Star TV’de yayınlanan Anne dizisinin Türkiye uyarlaması diğer uyarlamalarını geride bıraktı.

Tek sezon olarak ekranda yer alan Anne dizisinde Cansu Dere, Vahide Perçin, Can Nergis, Berkay Ateş, Gonca Vuslateri gibi tanınmış oyuncular yer almıştı.

Dizi büyük bir ilgi görmüş ve reytingleri ile çok konuşulmuştu. Özellikle Latin Amerika’da birçok televizyon kanalında yayınlanan Anne dizisi yurt dışında da büyük ilgi görmüştü.

TV Eleştirmeni Sina Koloğlu sosyal medya hesabında, dünyada en çok satan uyarlamanın Türkiye’de çekilen Anne dizisi olduğunu duyurdu. Sina Koloğlu bu bilgiyi kendisine bizzat dizinin yapımcısı Fatih Aksoy’un verdiğini söyleyerek Anne dizisi ile ilgili şu ifadeleri kullandı;

Cansu Dere'nin Anne dizisi dünyadaki uyarlamalarına fark attı!.. 7

“Asya’dan dünyaya en çok ihraç edilen dizi ünvanı ‘Mother’ dizisinin elinde. Japon dizisi, sonra Güney Kore’de uyarlandı. Sonra bizde ‘Anne’ adı ile yayınlandı.

Ukrayna, Tayland, Çin, Endonezya, Fransa’dan sonra şimdi İspanya’da uyarlaması yayını bekliyor. Peki bu kadar uyarlaması çekilen bu dizinin dünyada en çok ilgi göreni hangisi oldu? Durumu Türkiye’de uyarlamayı çeken şirketin başındaki isme Fatih Aksoy’a sordum.

‘Dünyada yaygın olarak satılan tek versiyon bizimki. İspanya’da bizim versiyonun gördüğü ilgi üzerine İspanyolcası çekildi. 90 dakika 35 bölüm bizde var yalnızca. Diğer ülkeler 10 bölüm çektiler’ dedi.