Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV, Aşk Mantık İntikam dizisi kararı ile çok akıllıca davrandı!

Fox TV, Aşk Mantık İntikam dizisi kararı ile çok akıllıca davrandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları izleyicilerle buluşmaya devam eden romantik komedi dizisi Aşk Mantık İntikam, çok başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor. Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin reytingleri de parmak ısırtıyor.

Bilindiği üzere geçen sezon Cuma akşamları Son Yaz dizisi izleyicilerle buluşuyordu. Alperen Duymaz, Ali Atay, Hafsanur Sancaktutan ve Funda Eryiğit, dizinin başrolünde yer aldılar.. İlk sezonu çok başarılı geçen dizi yeni oyuncuların katılımı ve ayrılıkların ardından ikinci sezon çekimlerine başladı.

Son Yaz dizisinin Cuma akşamları mı yoksa başka bir gün mü yayınlanacağı konusu da tartışmalara neden oldu. Fox TV’nin son kararının Aşk Mantık İntikam dizisini yerinde tutmak ve Son Yaz’ı ise Cumartesi akşamları ekrana getirmek şeklinde olduğu ortaya çıktı.

Birçok Son Yaz hayranı bu duruma tepki gösterdi belki ama Fox TV’nin kararının ne kadar doğru olduğu reyting sonuçlarından anlaşılıyor.

Dün akşam 11. bölümü yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisi öyle güzel reytingler elde etti ki, yaz döneminin en başarılı dizisi olması bir yana kış döneminde de yükselebileceğini herkese gösterdi.

Dizi tüm kişiler ve ABC1 gruplarında gün birincisi oldu. Bugüne kadar elde ettiği reytinglerin çok üzerine çıktı. Ayrıca Son Yaz dizisinin en iyi döneminde bile almakta zorlandığı reytingleri hem tüm kişiler hem de ABC 1 gruplarında kazanarak büyük bir mesaj verdi.

Fox TV ise dizinin gününü değiştirmeyerek çok akıllıca bir karar verdiğini ispatladı. Zira gün değişikliği yaşansa belki de ritim bozulacak, izleyiciler yeni günde diziyi takip etmeyecekti. Son Yaz dizisi ikinci sezonda muhtemelen Cumartesi akşamları yayınlanacak.

Fox TV’nin Aşk Mantık İntikam’ın ritmini bozmayarak gün değişikliği yapmaması dizi adına alınabilecek en etkili karar oldu.