Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV iddialı dizisini bitirdi, şimdi de TRT1 ve Kanal D’nin iddialı dizileri final yapacak!

Fox TV iddialı dizisini bitirdi, şimdi de TRT1 ve Kanal D’nin iddialı dizileri final yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birbiri ardına yeni diziler televizyon ekranına gelirken, bazı yapımlar ise yeterli reyting alamadığı için bir bir ekrana veda etmeye başladı. Kusursuz Kiracı isimli Fox TV dizisi, 6 bölümü ile birlikte final yaparak, ekran ömrünü tamamladı.

Dilan Çiçek Deniz ile Serkay Tütüncü ikilisinin başrolünde yer aldığı Kusursuz Kiracı, çok etkili bir hikaye ile başlamıştı ama reytingler bir anda çok düşük bir seviyeye gelince de erken final kararı alındı. Dizinin final bölümünde birçok gerçeğin ortaya çıkması ile birlikte dizinin 6 bölümlük serüveni de izleyicilerin memnuniyeti ile tamamlanmış oldu.

Kusursuz Kiracı dizisi dışında TRT1 ekranlarında yayınlanan Mükemmel Eşleşme isimli yeni dizinin de 13. bölümü ile birlikte gelecek hafta son kez izleyicilerle buluşacağı ortaya çıktı. Aile dizisi olarak da öne çıkan Mükemmel Eşleşme’de Ahmet Kayakesen ile Gizem Sevim ikilisi başrollerde yer alıyordu.

Fox TV iddialı dizisini bitirdi, şimdi de TRT1 ve Kanal D'nin iddialı dizileri final yapacak! 8

Fox TV’nin ardından TRT1’in de yeni dizisini düşük reytingler nedeniyle yayından kaldırmasının ardından benzer bir karar Kanal D tarafından da alındı. 1 Haziran tarihinde başlayan ve yazlık dizi olarak tarif edilen Seversin isimli proje, ne yazık ki ekrana veda edecek.

İlayda Alişan ile Burak Yörük ikilisini başrolde buluşturan dizi yaz döneminin en eğlenceli ve romantik komedi öğeleriyle en dikkat çeken yapımlardan birisi olmuştu.

İlayda Alişan, uzun bir aradan sonra dram projeleri yerine ilk kez romantik komedi hikayesinde yer alarak kariyerinde farklı bir açılım yapma fırsatı elde etti. Oyuncunun yeni deneyimini hayranları da beğenerek takip etti ve sosyal medyadan desteklerini esirgemedi.

Fox TV iddialı dizisini bitirdi, şimdi de TRT1 ve Kanal D'nin iddialı dizileri final yapacak! 9

Daha önce gün değişikliği de yapılan Seversin dizisi, 20. bölümü ile birlikte 10 Ekim Pazartesi akşamı son kez ekranda yer alacak. Kanal D final bölümünün yayın saatini 22.15 olarak duyurdu ve bu durum dizinin final bölümünün de düşük reyting alması beklentisi nedeniyle normalden daha geç bir saatte yayınlanacağını gösteriyor.

Kusursuz Kiracı final yaptı ve şimdi de Mükemmel Eşleşme ile Seversin dizilerinin final bölümleri bekleniyor. Televizyon ekranında yeni diziler başlıyor ama erken finaller de gündeme geliyor… Bu durum sezon boyunca devam edecektir. Hem yeni yapımlar heyecanla başlayacak hem de düşük reytingler sonrası bazı diziler yola devam edemeyecek.