Ana sayfa Sosyal Medya Kahkaha tufanına hazır mısınız? Kim Bu Aile? vizyonda!..

Kahkaha tufanına hazır mısınız? Kim Bu Aile? vizyonda!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Cengiz Bozkurt, Nurgül Yeşilçay, Onur Buldu, Ferit Aktuğ, Beste Kökdemir, Doğan Can Sarıkaya, Altan Erkekli ve Fatih Al gibi önemli pek çok ismin kadrosunda yer aldığı Kim Bu Aile? adlı sinema filmi bugün vizyona girdi.

Aynı zamanda sinema sezonunun açılış filmi olma özelliğini taşıyan Kim Bu Aile?’nin galası da renkli görüntülere sahne oldu. Filmin yönetmeni Bedran Güzel, seyirciyi kahkaha yüklü bir aksiyon filminin beklediğini ifade etti.

Galadan fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan başrol oyuncusu Nurgül Yeşilçay, pandemiden sonraki en büyük gala olduğuna dikkat çekerek, “Çok heyecanlıyız, ben de ne zamandır bu kadar büyük bir galanın içinde olmamıştım. Çok değerli arkadaşlarımla çok değerli bir film yaptık. Değerli yönetmenimiz Bedran (Güzel) ve ayrıca Koreli aksiyon yönetmenimizle birlikte” şeklinde konuştu.

Kahkaha tufanına hazır mısınız? Kim Bu Aile? vizyonda!.. 8

Kim Bu Aile?’de gece kulübünde çalışan ‘Menekşe’ karakterine hayat veren oyuncu karakteri hakkında, “Bir polisin asla yanında olmaması gereken bir karakter” ifadelerini kullandı.

Filmde eski bir polisi canlandıran usta oyuncu Cengiz Bozkurt ise, “Uzun bir pandemi sürecinden sonra ilk defa böyle bir şevk ve motivasyonla giriyoruz sinema salonuna. Seyircinin de filme teveccüh göstereceğini düşünüyoruz. Hayli uzun süre çok emeklerle çektik bu filmi. İzlediğinizde göreceksiniz çok büyük, kalabalık sahneler var.

Emniyetten ihraç edilen bir komiseri canlandırıyorum. Toplama bir aile kuruyor ve bir mafya grubunun deposunun karşısına tavukçu açıyorlar. Operasyonu aile ile birlikte yapmaya başlıyor” açıklamasını yaptı.

Kahkaha tufanına hazır mısınız? Kim Bu Aile? vizyonda!.. 9

Filmin başrol oyuncuları proje için özel olarak Türkiye’ye gelen Koreli usta aksiyon yönetmen Youn Dae-Won ile özel bir eğitim kampına katıldı.  Eğitim sürecinde filmdeki birbirinden zorlu aksiyon sahnelerine yoğun şekilde hazırlanan oyuncular Cengiz Bozkurt, Nurgül Yeşilçay, Onur Buldu, Ferit Aktuğ, Beste Kökdemir ve Doğan Can Sarıkaya, yer aldıkları zorlu sahnelerin altından başarıyla kalktı. Film 7 Ekim Cuma gününden itibaren sinema salonlarında seyirci ile buluştu.