Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV karar vericilerinin başına taş mı düştü, Savaşçı kararı son dakika sürprizi oldu!

Fox TV karar vericilerinin başına taş mı düştü, Savaşçı kararı son dakika sürprizi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin Ocak ayından bu yana çekimleri devam eden ve en az 5 bölümü de yayına hazır olan Savaşçı dizisiyle ilgili bekleme kararı izleyicileri bir hayli rahatsız etmişti. Sen Çal Kapımı dizisinin düşük kalan reytinglerine rağmen ekranda yer almaya devam etmesine karşın, Savaşçı geride aylarca bekletildi. Oysa ki, tam da bu dönemde Gönül Dağı dizisi izleyici sadakatini elde etti ve Kardeşlerim isimli atv dizisi de geniş bir kitleyi kendisine bağladı.

Peki bu süreçte romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı ne mi yaptı, çok düşük reytinglerle Savaşçı dizisinin önünde bir engel olmaktan ileriye gidemedi. Sen Çal Kapımı için 39. bölüm sezon finaliydi. Hatta 10 Nisan Cumartesi akşamı da dizinin yayınlanacağı ve sonrasında Haziran ayına kadar ara vereceği duyuruldu. Ancak aksilikler birbirini izledi. Sen Çal Kapımı dizisinin 39. bölümü öncesinde yaşanan koronavirüs sıkıntısı nedeniyle dizi bu hafta ekrana gelemeyecekti.

Savaşçı hayranları için bir hafta daha beklemek gibi bir durum oluşuyordu. Ancak Fox TV idarecileri son dakika kararı ile birlikte Savaşçı dizisini 10 Nisan Cumartesi günü yayınlama kararı aldı.

Savaşçı’nın ilk 4 sezonda müthiş bir başarı kazandığı ortada… Dizinin 5. sezonu öncesinde de yeni isimlerle güçlendiği de biliniyor. Dizinin 100. bölümü Cumartesi akşamı ekrandaki yerini alacak. Bakalım dizi yarışında reytinglerde neler olacak?

Berk Oktay’ın ayrıldığı Gaye Turgut Evin’in de yeni dönemde yer almayacağı Savaşçı’nın iddialı bir kadrosu var: Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Tamer Karadağlı, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Ali Tarık Fındık, Serkan Kuru, Ersin Olgaç, Serhat Nalbantoğlu, Elit Andaç Çam, Serenay Aktaş, Şahverdi Ali Eren, Esma Soysal, Yiğit Anıl Dinkçi, Güneş Zavrak ve Ediz Hun, Alp Öyken, Zerrin Sümer.