Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Fox TV, Mahkum dizisinin reyting başarısını kutluyor!

Fox TV, Mahkum dizisinin reyting başarısını kutluyor!

tarafından ker_def

Büyük beğeni toplamaya devam eden Mahkum dizisi çıtayı iyice yükseltti. Dördüncü bölümü yayınlanan dizinin tüm kategorilerde en iyi reytingleri alarak birinci sıraya yükselmesi, Fox TV’yi büyük sevinci boğdu. Bu sezon kanal yönetiminin üst üste final yapan diziler nedeniyle büyük moral bozukluğu yaşadığı biliniyor. Ancak Mahkum dizisi tüm bu ortamı değiştirdi. Dizinin Camdaki Kız’ı geçerek dördüncü bölümde zirveye yerleşmesi kanalın yönetimini çok memnun etti.

Başrollerini; Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya ve Melike İpek Yalova’nın üstlendiği MF Yapım imzalı dizinin kadrosunda önemli isimler bir araya geldi. Innocent Defendant isimli Güney Kore dizisinden uyarlanan Mahkum’un güçlü çıkışı Fox TV’nin bu sezon aradığı ilaç oldu.

Yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk’ün oturduğu, senaryosunu Uğraş Güneş ile Nergiz Herdem’in uyarladığı Mahkum dizisinde, İsmail Hacıoğlu’nun muhteşem performansı da sosyal medyanın diline düştü. Onur Tuna’ya yapılan ilk 3 bölümdeki eleştiriler, dördüncü bölümde övgüye doğru değişmeye de başladı.

Tüm yaşanan bu gelişmeler Mahkum dizisinin daha çok konuşulması ve reytinglerde birinci olarak da zirveye çıkmasıyla taçlandırıldı.

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler şöyle: Hakan Karsak, Anıl İlter, Tugay Mercan, Hayal Köseoğlu, Muharrem Türkseven, Bülent Seyran, Furkan Kalabalık, Burcu Cavrar, Alara Bozbey, Gürberk Polat, Murat Şahan, Gökhan Tercan, Alya Sude Mazak, İlker Yağız Uysal, Nihal Koldaş, Bülent Düzgünoğlu, Mehmet Ulay ve Hakan Salınmış.

Mahkum’un beşinci bölümü için şimdiden nefesler tutuldu… Dizinin önümüzdeki hafta ara vermesi ve Ocak ayının ikinci haftasında yeniden izleyicilerle buluşması bekleniyor.