Ana sayfa Sosyal Medya Bunun için mi bekledik! Sadakatsiz’in sezon finali izleyicide büyük hayal kırıklığı yarattı!

Bunun için mi bekledik! Sadakatsiz’in sezon finali izleyicide büyük hayal kırıklığı yarattı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Sezon boyunca temposu hiç düşmeyen, izleyicileri her çarşamba akşamı Kanal D ekranına kilitleyen Sadakatsiz dün akşam yayınlanan 31. bölümüyle sezon finali yaptı. Senaristler sezon finali bölümünde farklı bir taktik denedi ancak bölüm izleyicilerde büyük bir hayal kırıklığına sebep oldu.

Sadakatsiz’in sezon finali bölümünde, Asya ve Derin’i aynı arabanın içinde hızla ilerlerken izledik. Neredeyse tüm bölüm boyunca süren araba sahnesinde Derin sinir krizi geçiriyordu. Araba sahnesi bir anlamda ikili arasındaki hesaplaşma oldu ve geriye dönen sahnelerle Asya, Derin ve Volkan arasındaki olayların geçmişi anlatıldı. Aslında bu sahnelerle üçlü arasındaki ilişkinin bilinmeyen yönleri de yansıtıldı. Ve bu sahneler bölüm boyunca devam etti.

Bu, sıra dışı bir sezon finaliydi. Ancak izleyici bu durumdan hiç memnun kalmadı. Bunca zaman büyük bir merakla izledikleri dizinin sezon finalini heyecanla bekleyen izleyici final bölümüyle büyük bir hayal kırıklığı yaşadığını dile getirdi. İzleyicinin senaristlere öfkesi büyüktü.

Bir izleyici bölümün, adeta tüm sezonun özeti olduğunu söyledi ve “Dizi sezonun ÖZETİ olmuş. Biz zaten biliyorduk bunları tekrara ne gerek var? Falcı gibisiniz! Geçmişi söyleyip gelecek sezon için konu yaratamamışsınız! Konu bulamayınca finallerde oyuncular denize uçuruluyor. Araçta Volkan ve Bahar olsaydı eh işte olurdu” diye yazdı.

Bunun için mi bekledik! Sadakatsiz'in sezon finali izleyicide büyük hayal kırıklığı yarattı! 12

Bir başka izleyici kaç haftadır sezon finali için beklediklerini belirterek tepkisini “Dalga mı geçiyorsun canım !? Bizi 2 hafta bomba bir sezon finali yapmak istiyoruz diye boşu boşuna beklettiniz. Keşke bundan önceki bölümün sonu sezon finali olsaydı” sözleriyle dile getirdi.

Bunun için mi bekledik! Sadakatsiz'in sezon finali izleyicide büyük hayal kırıklığı yarattı! 13

İzleyicilerden biri ise yaşadığı hayal kırıklığını “Yani Türk dizisi izlemezdim dedik bi sadakatsiz izleyelim. Pişman ettirdiniz. Bu neydi şimdi? Bize ne izlettirdiniz. Keşke final olsaydı” paylaşımıyla gösterdi.

Bunun için mi bekledik! Sadakatsiz'in sezon finali izleyicide büyük hayal kırıklığı yarattı! 14

İzleyicilerin, Sadakatsiz’in sezon finali ile ilgili yorumlarından bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Bunun için mi bekledik! Sadakatsiz'in sezon finali izleyicide büyük hayal kırıklığı yarattı! 15 Bunun için mi bekledik! Sadakatsiz'in sezon finali izleyicide büyük hayal kırıklığı yarattı! 16 Bunun için mi bekledik! Sadakatsiz'in sezon finali izleyicide büyük hayal kırıklığı yarattı! 17