Ana sayfa Sosyal Medya Leyla Lydia Tuğutlu yeni dizi projesinden vazgeçti!

Leyla Lydia Tuğutlu yeni dizi projesinden vazgeçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bein Connect platformu yeni diziler konusunda bu sezon atak yapacağının sinyallerini iki önemli yapım ile veriyor. Bu dizilerden birisi Alperen Duymaz, Yasemin Allen ve Büşra Develi’nin başrolünde yer aldığı Erkek Severse isimli yapım oldu. Bu dizinin çekimlerine başlandı.

Bir de Hayaller ve Hayatlar isimli yeni dizi için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Dizinin oyuncu kadrosu üzerinde son ekleme ve düzenlemeler de yapılmakta… Titiz bir hazırlık sürecinden sonra belirlenen isimler ile de anlaşmalar yapılıyor.

Bu isimlerden birisi de Leyla Lydia Tuğutlu oldu. Oyuncu ile görüşmeler sonrasında Setenay karakterine hayat vermesi için anlaşıldı. Ancak son gelen bilgilere göre Leyla Lydia Tuğutlu projeden ayrıldı.

Leyla Lydia Tuğutlu yeni dizi projesinden vazgeçti! 7

Daha çekimleri bile başlamayan ve isimlerin netleştirilmesi aşamasında olan diziden oyuncunun neden ayrıldığı bilinmiyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre oyuncunun Setenay rolü Melisa Aslı Pamuk’a verildi.

NGM Media tarafından titiz bir hazırlık süreci yaşanan dizinin hikayesini Yelda Eroğlu yazıyor. Altan Dönmez ise yönetmen olarak dikkatleri çekiyor.

4 yakın arkadaşın hikayesinin anlatılacağı dizinin 25 Aralık Cumartesi günü sete çıkması ve 2022 yılında da dizinin Bein Connect platformunda izleyicilerle buluşması bekleniyor.

1989 Berlin doğumlu olan oyuncu, en son geçen sezon Uyanış Büyük Selçuklu isimli yapımda Elçin Hatun karakteri ile dikkatleri üzerine çekmişti.