Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’dan ikinci kez ayrıldı, müthiş bir dizi anlaşmasına imza attı!

Yasak Elma’dan ikinci kez ayrıldı, müthiş bir dizi anlaşmasına imza attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi 4 sezon sürdü ve izleyicilerin ısrarları üzerine de 5. sezonun yapılmasına karar verildi. Yasak Elma’da Kaya karakterine hayat veren Barış Kılıç’ın 4. sezonda önce yapımdan ayrılmasına şahitlik ettik, sonra ise karakter diziyi renklendirmek için yeniden dönüş yaptı. Ancak Kaya karakterinin 5. sezonda dizide yer almayacağı da ortaya çıktı.

Barış Kılıç, Yasak Elma dizisiyle birlikte yeniden ve güçlü bir şekilde kendisini hatırlatmıştı. Bu başarılı çıkışın ardından da birçok teklif aldı. Yeni sezonda yer alacağı diziyi Fox TV’den seçen Kılıç, Uzak Şehrin Masalı ile izleyici karşısına çıkacak.

Kanunsuz Topraklar ve Uzak Şehrin Masalı dizileri Fox TV’nin yeni sezondaki en iddialı yapımları olarak öne çıkıyor… Aslıhan Güner ile başrolü paylaşacak olan Barış Kılıç da Yasak Elma deneyiminden sonra bambaşka bir yapımda boy gösterecek.

Çekimleri Kars’ta yapılacak olan dizide Kılıç’a güçlü isimler eşlik edecek. Timur Acar, Zeynep Eronat ve Gonca Vuslateri kadroda yer alan dikkat çekici isimler…

Yasak Elma'dan ikinci kez ayrıldı, müthiş bir dizi anlaşmasına imza attı! 7

Mustafa Şevki Doğan’ın yönetmenliğini üstlendiği dizideki yeni rolüne hazırlanan Barış Kılıç, bu proje ile birlikte ön plana da çıkacak. Yasak Elma’da birçok farklı karakter arasında geri planda kalan oyuncu, şimdi başrolde ve Aslıhan Güner ile de iyi bir dizi çifti olursa kariyerinde yeni bir sayfa açılacak.

1978 Malatya doğumlu olan Barış Kılıç, 2004 yılından bu yana setlerde yer alıyor. Adını Feriha Koydum’daki Levent Seymen olarak ismini duyuran oyuncu, Umutsuz Ev Kadınları dizisinde de güçlü bir roldeydi. Güllerin Savaşı’nda Ömer olarak dikkat çeken Barış Kılıç, birbirinden farklı rollerle birçok yapımda da yer aldı.

Yasak Elma ile iyi bir çıkış yapan oyuncu şimdi yeni sezonda Uzak Şehrin Masalı ile hayranlarını yine etkilemeyi hedefliyor.