Ana sayfa Dizi Fragmanları Mahkum dizisi ilk bölümü çok heyecanlı başlayacak!

Mahkum dizisi ilk bölümü çok heyecanlı başlayacak!

tarafından ker_def

Fox TV’nin yeni dizisi Mahkum başlıyor… 14 Aralık Salı akşamı saat 20.00’da dizinin ilk bölümünü izleyebilirsiniz. Güney Kore yapımı olan Innocent Defendant isimli diziden uyarlanan Mahkum, etkili bir hikayeye sahip.

Onur Tuna, Seray Kaya, İsmail Hacıoğlu ve Melike İpek Yalova’nın başrollerinde yer aldığı dizinin ilk bölümünde neler olacağı ortaya çıktı. Dizi heyecanlı bir bölümle Salı akşamı başlayacak ama asıl yayın günü perşembe…. 16 Aralık Perşembe akşamı Mahkum dizisinin ikinci bölümü yayınlanacak ve sonraki haftalarda da yeni bölümler perşembe akşamları ekranda olacak.

blank

Dizi çok etkili bir bölümle başlıyor… İzleyiciler heyecanla bekliyor. Fragmanlar ile verilen güçlü mesajlar sonrası Mahkum dizisi geniş bir izleyici kitlesini etkileyecek gibi duruyor. İşte birinci bölümde yaşanacaklarla ilgili tüm detaylar:

Onurlu bir Cumhuriyet Savcısı olan Fırat Bulut; Türkiye’nin en güçlü ailelerinden Yesariler’in oğlu Barış Yesari’nin işlediği kadın cinayeti dosyasını üstlenir.

İşlediği cinayetin üstünü, ailesinden aldığı güçle örtmeye çalışan Barış, karşısında hiç görmediği tarzdan bir savcıyla, Fırat’la karşı karşıya gelir. Fırat tehlikesi büyüdükçe büyür, Barış iyice köşeye sıkışır.

blank

Her ne olursa olsun dosyanın peşini bırakmayan Fırat’ın hayatı, bir gecede kabusa dönüşür. Eşi Zeynep ve kızı Nazlı ile doğum gününü kutladıkları gecenin sabahında gözünü hapishanede açar.

Zeynep’in ve kızı Nazlı’nın cinayet zanlısı olarak yargılanmaktadır. Fakat Fırat geriye dönük hiçbir şey hatırlamaz…