Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’de iki dizi bitiyor ama iki yeni dizi de geliyor!

Fox TV’de iki dizi bitiyor ama iki yeni dizi de geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında final yapan dizilere Aralık ayının başlarında iki yeni yapım daha katılacak. Şimdiye kadar Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz ile Yalancılar ve Mumları isimli diziler ekran ömürlerini tamamladı… Bu yapımları düşük reytingler nedeniyle yayından kaldıran Fox TV, izleyicilerden de büyük tepkiler gördü.

Ancak kanal yönetimi bu tepkilere çok da fazla aldırış etmiyor. Bir dizinin reytingi düşük ise final yapması artık kaçınılmaz oluyor. Elkızı ve Kanunsuz Topraklar gibi ortalama oranlara yaklaşan diziler için ise Fox TV yönetimi beklemeyi tercih ediyor.

5 Aralık Perşembe günü Misafir isimli yeni dizi beşinci bölümüyle final yapacak. Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay’ın başrolündeki dizi ne yazık ki tutmadı…

Ayrıca 12 Aralık Pazar günü de Elbet Bir Gün isimli yapım altıncı bölümü ile birlikte ekrana veda ediyor. Sinem Ünsal, Şebnem Bozoklu ve Burak Yamantürk büyük çaba sergiledi ama hikaye izleyicilerin ilgisini çekmedi.

2 YENİ DİZİ GELİYOR

Fox TV'de iki dizi bitiyor ama iki yeni dizi de geliyor! 8

MAHKUM

Fox TV, Aralık ayında belki iki dizisini bitirecek ama yeni diziler de geliyor… Yeni yapımlar arasında ilk yayınlanacak olan Mahkum isimli dizi. Innocent Defendant isimli yabancı diziden uyarlanan Mahkum’da Onur Tuna, Seray Kaya, İsmail Hacoğlu ve Melike İpek Yalova başrolleri paylaşıyor. Kızını öldürmekle suçlanan bir savcının masumiyetini ispatlama ve gerçek suçluları bulma hikayesini Mahkum dizisinde izleyeceksiniz.

SON NEFESİME KADAR

Fox TV’nin dikkat çeken bir başka dizisi ise Son Nefisime Kadar oldu. Pastel Film tarafından hazırlıkları devam eden dizide Nurgül Yeşilçay, Emre Kınay, Ertan Saban, Baran Bölükbaşı ve Begüm Birgören gibi önemli isimler bulunuyor.

Fox TV'de iki dizi bitiyor ama iki yeni dizi de geliyor! 901

Son Nefesime Kadar isimli dizi ise bir polisiye drama olarak öne çıkıyor. Psikolojik sorunları olan bir polisin, kayıp davasını araştırması sırasında yaşanacak heyecanlı olaylar bu yapımda izleyicilere farklı duyguları yaşatacak. Nurgül Yeşilçay’ı bir polis olarak izleyeceksiniz.

Fox TV, yakın zaman içinde Misafir ve Elbet Bir Gün’e final yaptıracak ama, yeni diziler de yapılmaya devam ediyor.