Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Fox TV’de Kefaret bitti ama kardeş dizisi yola çıktı ve aynı ekrana geliyor!

Fox TV’de Kefaret bitti ama kardeş dizisi yola çıktı ve aynı ekrana geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / detay – Kefaret dizisinin 35 bölüm süren macerası dün akşam yayınlanan final ile tamamlandı.Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizi hikayesi ve güçlü oyunculuk performansları ile göz doldurmuştu.

Kefaret dizisinin yapımcısı olan 25 Film tarafından yeni bir dizi hazırlığı tamamlandı. Uzak Şehrin Masalı isimli yeni dizi yine Fox TV ekranında izleyicilerle buluşacak. Kefaret bitti ama kardeş dizinin macerası daha yeni başlıyor.

Kars’ın Ani harabelerindeki ilk çekimler dizi hayranları tarafından heyecanla takip ediliyor.Aslıhan Güner ve Barış Kılıç’ın başrollerinde yer aldığı dizide Begüm Birgören, Timur Acar, Zeynep Eronat ve Eylem Tanrıver de bulunuyor.

Fox TV'de Kefaret bitti ama kardeş dizisi yola çıktı ve aynı ekrana geliyor! 7

Aile Şirketi isimli Bein Connect dizisinin de yapımcısı olan 25 Film, iddialı projelerle sektöre hızlı bir giriş yaptı. Kefaret dizisi şirket adına güçlü bir çıkışın yaşanmasını sağladı. Tolgshow’un Exxen’de yayınlanmasında da yine 25 Film imzası bulunuyor.

Dikkat çeken reklam filmleriyle de zaman zaman gündeme gelen 25 Film için, Uzak Şehrin Masalı dizisinin bu sektörde tutunmak adına çok önemli bir yeri bulunuyor.

Dizi hayranları da özellikle Aslıhan Güner ile Barış Kılıç uyumunu çok merak ediyor ve dizinin güçlü reytingler alarak sezonun etkili yapımlarından birisi olmasını bekliyor.