Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’de Son Nefesime Kadar dizisi daha başlarken ilk talihsizlik yaşandı!

Fox TV’de Son Nefesime Kadar dizisi daha başlarken ilk talihsizlik yaşandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin 2022 yılında büyük beklenti içinde olduğu Son Nefesime Kadar isimli yeni dizi ilgi çeken konusu ve oyuncu kadrosu ile izleyicileri meraklandırdı.

Kanalın bu sezon dizi tutturma konusunda zorluklar yaşaması da her projeyi artık daha da önemli kılıyor. Bu sezon 6 diziyi yayından kaldırma kararı alan kanal yönetimi büyük prestij kaybı yaşadı.

Birbiri ardından final yapan; Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz, Yalancılar ve Mumları, Elbet Bir Gün, Misafir’in ardından, son olarak da El Kızı isimli dizi için final kararı alınması izleyicileri çok üzen gelişmeler oldu.

11 dizi ile sezona başlayan ve 6’sını daha sezonun ilk yarısında kaybeden Fox TV için Son Nefesime Kadar büyük önem taşıyor.

Sette çekimlerin başlaması öncesinde tüm ekibe koronavirüs testleri yapıldı. İlk talihsizlik de burada ortaya çıktı. Diziye yeni katılan isimlerden Rojda Demirer’in koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı.

Fox TV'de Son Nefesime Kadar dizisi daha başlarken ilk talihsizlik yaşandı! 7

Pastel Film tarafından titiz bir hazırlık süreci sonrasında sette çekimler başladı. Yaşanan bu ilk aksiliğe rağmen ekibin morali ve heyecanı yerinde.

Nurgül Yeşilçay, Ertan Saban, Emre Kınay, Begüm Birgören, Emre Bey, Baran Bölükbaşı, İpek Filiz Yazıcı gibi önemli isimleri buluşturan dizinin yönetmenliğini Deniz Dikilitaş yapıyor.

Hatice Meryem’in hikayesini yazdığı dizi, psikolojik sorunları olan bir polis karakterinin, bir kayıp davası üzerinden yaşadıklarını izleyicilerin karşısına çıkartacak.

Nurgül Yeşilçay, sorunları olan ve anneliğin de zorluklarını yaşayan bir polis olarak izleyicilerle yeniden ekranda buluşacak.