Ana sayfa Sosyal Medya Maraşlı’dan sonra Rojda Demirer yeni dizisini buldu!

Maraşlı’dan sonra Rojda Demirer yeni dizisini buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1980 yılında Ankara’da dünyaya gelen Rojda Demirer, 2000’li yılların başından bu yana dizi setlerinde yer alıyor.

Birbirinden farklı yapımlarda çeşitli rollerde izlediğimiz oyuncu, Geniş Aile isimli dizideki Zeynep karakteri ile popüler oldu. Kördüğüm, Acı Efsane, Çarpışma gibi dizilerde de başarılı performanslar ortaya koyan oyuncu, son dönemde Saygı isimli dijital dizide ve atv’nin çok sevilen Maraşlı isimli dizisinde rol almıştı.

Geçen sezon yayınlanan ve büyük ilgi gören Maraşlı dizisinde Firuzan karakterini canlandıran oyuncu, şimdi de yeni bir dizi heyecanı yaşıyor.

Maraşlı’dan bu yana dinlenmekte olan oyuncu, Fox TV’nin yeni dizisi Son Nefesime Kadar’a katıldı. İddialı bir kadrosu oluşan yeni dizinin hazırlıkları da başladı.

Nurgül Yeşilçay, Ertan Saban, Emre Kınay, Begüm Birgören, Emre Bey, Baran Bölükbaşı, İpek Filiz Yazıcı gibi oyuncular hikayede yer alacak…

Dizinin çekimlerinin başlaması öncesinde yapılan koronavirüs testi pozitif çıkan Rojda Demirer, ekibe karantina sürecinden sonra katılabilecek.