Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’deki Misafir dizisi için ilk bölüm yorumları gerçeği ortaya koydu!

Fox TV’deki Misafir dizisi için ilk bölüm yorumları gerçeği ortaya koydu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları reyting rekabeti bir hayli sert geçiyor. Camdaki Kız birinciliği eline aldı. Barbaroslar ve Bir Zamanlar Çukurova dizileri de geniş bir izleyici kitlesine ulaşıyor. Şimdi de bu 3 önemli yapımın yanına Misafir isimli Fox TV dizisi geldi…

Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin etkileyici bir dram hikayesi var. Gece isimli travmatik bir geçmişi olan kadının, eşini kaybeden ve 3 çocuğu ile hayata tutunan Erdem karakteri ile birlikte yaşadıkları hikayenin ana noktasını oluşturuyor.

Dizi hayranları Hazal Kaya ile Buğra Gülsoy ikilisini çok başarılı buldu. Dizinin ilk bölümü yayınlandı ve twitter ortamında binlerce mesaj paylaşıldı. Misafir dizisi günün en çok konuşulan konularından birisi haline geldi.

Uzun bir aradan sonra yeniden televizyona dönen Hazal Kaya, hayranlarını bir kez daha mest etti. Buğra Gülsoy ise Kızım dizisinden sonra bir kez daha ekranda baba rolüyle yeteneklerini sergiledi.

Fox TV'deki Misafir dizisi için ilk bölüm yorumları gerçeği ortaya koydu! 12

Başrol ikilisinin uyumu ve dizinin hikayesi izleyenlerden geçer not aldı… Misafir dizisine yönelik sosyal medyada çok olumlu yorumlar paylaşıldı.

“Çok güzel, izleme zevki yüksek bir dizi” yorumunda bulunan hayranlar, böyle huzur veren yapımlara çok ihtiyaç duyduklarını belirten ifadeler kullandı.

Dizinin çok güzel olduğunu belirten birçok dizi hayranının reytingler nedeniyle erken final yapabileceği yönünde tedirginlik içeren yorumları da dikkatlerden kaçmadı. Fox TV’nin dizilerine fırsat tanımadan, düşük gelen reytingler sonrası hemen final kararları almasının bir yan etkisi olarak bu yorumları sıklıkla sosyal medyada görebilirsiniz.

Misafir dizisinin 18 Kasım Perşembe akşamı ikinci bölümü heyecanla bekleniyor. Yeni bölümden ilk fragman da paylaşıldı: