Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV yeni dizi Mahkum’u tanıttı, işler fena karıştı!

Fox TV yeni dizi Mahkum’u tanıttı, işler fena karıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında diziler konusunda üst üste yeni gelişmeler yaşanıyor.. Sezon başından bu yana 3 dizi final yaptı. Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz ile Yalancılar ve Mumları dizileri düşük reytingin kurbanı oldu.

Elkızı ve Elbet Bir Gün isimli yeni dizilerin ardından Fox TV, Misafir’i de izleyicilerle buluşturdu. Böylelikle kanalın yayındaki dizi sayısı 7’ye yükseldi. Her gün için ekranda bir dizisi bulunan Fox TV, yeni yapımlar için de hem hazırlıkları sürdürüyor hem de projeler bakıyor…

Kanal yönetiminin reytingi düşük gelen dizileri hemen yayından kaldırma tavrı nedeniyle her sezon yüksek sayıda projeye ihtiyacı var. Yeni dizilerden birisi olarak da Mahkum ortaya çıktı.

Onur Tan, Seray Kaya, İsmail Hacıoğlu, Tugay Mercan, Hakan Salınmış gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı Mahkum dizisinin ilk fragmanı paylaşıldı. Dizinin önümüzdeki aylarda izleyicilerle buluşması bekleniyor. Ancak akıllardaki soru ise şu: Mahkum dizisinin başlayabilmesi için hangi dizi final yapacak?

Fox TV yeni dizi Mahkum'u tanıttı, işler fena karıştı! 7

Fox TV’nin Pazartesi günlerinden Pazar günlerine her gün için iddialı bir dizisi bulunuyor. Yasak Elma, Evlilik Hakkında Her Şey, Kanunsuz Topraklar, Misafir, Aşk Mantık İntikam, Elkızı ve Elbet Bir Gün isimli yapımlar bir haftalık süreçte reyting beklentisi yüksek olan projeler.

Mahkum da etkili bir dizi ama bu yapımın başlaması için ekrandaki bir dizinin yayından kaldırılması gerekiyor. Fox TV yönetimi düşük reyting getiren bir projesi olursa onu yayından alıp, yeni diziyi ekrana vermeyi alışkanlık haline getirdiği için, yakında bitmeye aday diziler ortaya çıkacaktır.

Mahkum dizisinde, geçici bir hafıza kaybı geçiren Savcı Fırat Bulut’un yaşadıkları konu alınıyor. Onur Tuna, geçen sezon Mucize Doktor’dan sonra yeniden Fox TV ekranına dönüş yapacak.

Hapishaneye atılan ve cinayet ile suçlanan Savcı karakteri merakla beklenen oyuncu, rol için iyi bir tercih olarak gözüküyor.

Hikayede Savcı Fırat için idam kararı çıkar. Bu karar sonrası kendisinin suçsuz olduğunu ispatlamaya çalışan Fırat Bulut’un özgürlük mücadelesini anlatan hikaye, Innocent Defendant isimli diziden uyarlandı.

İşte Mahkum dizisinin ilgi çeken ilk fragmanı: