Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’den şok karar! Baraj dizisi final yapıyor!

Fox TV’den şok karar! Baraj dizisi final yapıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Başrollerinde Feyyaz Duman ve Biran Damla Yılmaz’ın olduğu Fox TV’de ekrana gelen Baraj dizisinin final yapacağı öğrenildi! Bir süredir reytingleri beklenenin altında giden diziden gelen karar, dizinin takipçilerini üzerken, kaç bölüm sonra ekrana veda edeceği de ortaya çıktı.

Sezon sonuna doğru ilerlerken kimi dizilerin Mayıs-Haziran ayını bile göremeden final yapma durumları devam ediyor. Bir süredir reytingleriyle direnen Fox’un Baraj dizisi için alınan karar belli oldu!

Salı akşamları yayınlanan ve kadrosunda Burak Yörük, Gizem Karaca ve Sumru Yavrucuk’un da yer aldığı dizide hikayeye heyecan katmak için çeşitli taktikler geliştirildi ama ne yazık ki istenen reytinglere ulaşılamadı.

Bu hafta 33. bölümü yayınlanan dizinin final haberini, Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından duyurdu. Dizinin 6 bölüm sonra yani 39. bölümde final yapacağı belirtilmekte.

Dizinin sezon sonunda final yapacağına yönelik geçtiğimiz hafta bazı iddialar gündeme gelmişti. Fakat net bir bilgi yoktu.

Fox TV'den şok karar! Baraj dizisi final yapıyor! 7

Sonunda kanaldan gelen duyumlarla Baraj dizisinin de sezon sonunu göremeden final yapacağı öğrenildi! Aynı akşam yayınlanan Masumlar Apartmanı gibi çok izlenen bir dizi ile yine ekranın fenomen yapımlarından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz karşısında zaten işi zor olan Baraj dizisi, gittikçe düşen reytingleriyle kanalı da tatmin edemiyordu.

Tüm kişiler ve ABC1 gruplarında etkili olan dizi, yine de önceki aylarda çok daha iyi sonuçlar alabiliyordu. İzleyicilerin hikayeye yönelik eleştirileri de sosyal medyada görülüyordu.