Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar’a damga vurdu, şimdi sıra Doğduğun Ev Kaderindir dizisine geldi!

Arka Sokaklar’a damga vurdu, şimdi sıra Doğduğun Ev Kaderindir dizisine geldi!

tarafından ker_def

Bir dönem Arka Sokaklar dizisinde Leyla karakterine hayat veren ünlü oyuncu Gülcan Arslan, 2008 yılından bu yana sektörde yer alan önemli isimler arasında bulunuyor. Şimdiye kadar birçok projede izlediğimiz oyuncu, Sınıf isimli diziyle sektöre adım atmıştı.

Son dönemde Muhteşem Yüzyıl Kösem, Ölene Kadar ile Zengin ve Yoksul dizileri ile izleyicilerin karşısına çıkan oyuncu, uzun süredir ekranda yer almıyordu. Güzel oyuncu, tv8’in iddialı dizisine katılarak yeniden dizi setlerine dönüş yaptı.

TV8’de yayınlanan OGM Pictures’ın yapımını, Onur Güvenatam’ın yapımcılığını üstlendiği Doğduğun Ev Kaderindir dizisine Gülcan Arslan “Nesrin” karakteri olarak katılıyor.

Demet Özdemir’in başrolünde olduğu, yayınlandığı günden itibaren büyük ilgi gören sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına giren dizide Arslan; geçmişin gölgesinden gelip Zeynep’le tanışan Nesrin’i canlandırıyor.

NESRİN’İN SIRRI NE?

Arka Sokaklar'a damga vurdu, şimdi sıra Doğduğun Ev Kaderindir dizisine geldi! 7

Nesrin; hem peşi sıra taşıdığı sırların, hem yaratacağı sürprizlerin son derece farkındadır. Bugüne kadar yaşadıkları onu zeki, dayanıklı genç bir kadın haline getirse de onun geçmişten alacakları vardır.