Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin bir dizisi daha final yolunda ilerliyor!

Fox TV’nin bir dizisi daha final yolunda ilerliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni başlayan Fox TV dizisi Elkızı için işaretler olumsuz bir görüntü çiziyor. Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan dizinin dördüncü bölümü geride kaldı.

13 Kasım akşamı ekranda sadece Kardeşlerim ile Elkızı isimli diziler vardı. Gönül Dağı isimli TRT1 dizisi ise futbol maçı nedeniyle yayınlanmadı.

Bu ortamda Kardeşlerim dizisi tüm kategorilerde reyting yükselişi sergileyerek, dizi hayranlarını atv ekranına çekti. Gönül Dağı gibi cumartesi günlerinin en çok izlenen dizisinin olmaması Kardeşlerim’e çok yaradı.

Ancak Elkızı isimli Fox TV dizisi geçen haftadan bile daha düşük reytingler alarak herkesi şaşırttı. İşlerin yolunda gitmediğine işaret eden reytingler, ortalamanın altında gerçekleşti. Tüm kategorilerde izleyici kaybı yaşayan Elkızı için görüntü olumsuza döndü.

Fox TV'nin bir dizisi daha final yolunda ilerliyor! 1

Sevda Erginci, İsmail Ege Şaşmaz ve Perihan Savaş’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi kadın izleyicilerin dikkatini çekti. Ekranda kendi ayakları üzerinde duran ve erkekler tarafından ezilmeyen, kendi hikayesini yazabilen kadın karakterler çok talep ediliyor.

Dizinin başrolü olan Ezo da böyle bir karakter. Buna rağmen dizinin reytinglerde önemli bir kayıp yaşaması Elkızı’nın izleyici ilgisini çekmekte zorlandığını anlatıyor.

Tüm kişiler ve ABC1 gruplarında günü altıncı olarak tamamlayan dizi, AB’de ise yedincilik elde etti.

Bu sezon; Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz ile Yalancılar ve Mumları isimli dizileri yayından kaldıran Fox TV adına Elkızı’nın da bu yolda ilerlediğini söylemek yanlış olmayacaktır.

Dizinin 20 Kasım Cumartesi günü yayınlanacak olan beşinci bölümü hayati önem taşıyor. Şayet reytingler yeniden yükselir ise işler yoluna girecek. Ancak düşüş devam ederse Fox TV’nin fazla süre tanımayacağını herkes biliyor. Geride Mahkum gibi önemli bir dizi bekliyor ve Elkızı ciddi kayıplar yaşarsa final ihtimali çok fazla olacaktır.