Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisi müthiş sıçrama yaptı, ilk 5 dizi arasına girdi!

Kardeşlerim dizisi müthiş sıçrama yaptı, ilk 5 dizi arasına girdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisi atv’yi çok memnun eden bir sonuç aldı. TRT1 ekranında Gönül Dağı dizisinin olmadığı 13 Kasım Cumartesi akşamı reytinglerde önemli gelişmeler yaşandı. TRT1’de Türkiye ile Cebelitarık arasındaki futbol müsabakası tüm kategorilerde birincilik aldı.

atv’de yayınlanan Kardeşlerim dizisi futbol maçının önüne geçip de birincilik elde edemedi. Gönül Dağı dizisinin yokluğunda Kardeşlerim’in reytinglerinde yaşanan yükseliş de herkesin dikkatini çekti.

Özellikle tüm kişiler kategorisinde iyi sonuçlar alan dizinin 28. bölümü muhteşem bir başarıya imza attı. Bu kategoride çift haneli reytinglere ulaşan Kardeşlerim, ikinci sırada yer aldı ama bu çok önemli bir başarı olarak kayıtlara geçti.

Bu sezon toplam 5 dizi çift haneli reytingler elde etme başarısı sergiledi. Bu yapımlar; Camdaki Kız, Gönül Dağı, Kuruluş Osman, Teşkilat ve Kardeşlerim olarak sıralanıyor…

Bu sezonun en iyi reytinglerini alan 5 diziden birisi olmak Kardeşlerim adına müthiş bir gelişme olarak dikkatleri çekti.

Dizinin hikayesi güçlü bir şekilde ilerliyor ve her bölüm milyonlarca izleyici tarafından takip ediliyor. Bu sezon reyting birincilikleri gelmese de diziye gösterilen yoğun ilgi önemli bir başarı olarak kayıtlara geçti.

Kardeşlerim dizisinin AB ve ABC1 kategorilerinde daha düşük reytingler alsa bile ortalamanın çok üzerine çıktığını ve tüm izleyici gruplarında güzel karşılık aldığını da hatırlatalım.