Ana sayfa Sosyal Medya Nehir Erdoğan hayranlarını çok kızdıracak eleştiri!

Nehir Erdoğan hayranlarını çok kızdıracak eleştiri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yayınlanan Sana Söz isimli polisiye dizi Salı günleri izleyiclierle buluşuyor. Hikayesi dikkat çeken dizide başrollerde Nehir Erdoğan ile Erkan Petekkaya ikilisi yer alıyor.

Nehir Erdoğan, 2 sezon süren Benim Adım Melek isimli diziden sonra yeni karakteri ile eleştirilerin hedefi oldu. Gündüz kuşağı programlarının bir benzeri dizinin hikayesinde yer alıyor.

Elif Karaca isimli karakter de bu programlardan birisini yaparak ünlenmiştir. İşte Nehir Erdoğan yeni dizide Elif Karaca isimli bu karaktere hayat veriyor. Cinayet vakalarını araştıran ve büyük bir üne sahip olan Elif Karaca, aslında gerçek hayatta benzer bir hikayesi bulunan ünlü sunucu Müge Anlı’yı taklit eder pozisyonda görünüyor.

Nehir Erdoğan ise hem sosyal medyada hem de gazetelerde eleştirilerin hedefi oldu. Dizi hayranları geçen sezon güçlü bir performans ortaya koyan, birçok izleyiciyi ekran başında ağlatmayı başaran Nehir Erdoğan’a ne olduğunu soruyor.

Sosyal medya ortamında oyuncunun yeni rolüne giremediği ve hiç de iyi performans sergilemediği yönünde eleştiriler var. Bu yönde bir eleştiri de Milliyet gazetesi yazarlarından Sina Koloğlu’dan geldi.

“Mimik yok olmuş, acaba ne yapmış?” şeklinde bir eleştiride bulunan Sina Koloğlu, aslında sosyal medyada da yer alan Nehir Erdoğan’ın yeni rolünde iyi olmadığı düşüncesinde olanları desteklemiş görünüyor.