Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin dizisine konuk oyuncu geldi, başrolleri geçti!

Fox TV’nin dizisine konuk oyuncu geldi, başrolleri geçti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Sumru Yavrucuk, Fırat Altunmeşe, Tülin Yazkan’ın rol aldıkları Fox TV’nin dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, Salı akşamları yayınlanmakta. Dizinin güçlü kadrosu ve merak çeken hikayesiyle bir kemik izleyici oluşturması, kanalın da yüzünü güldürüyor.

Reytingleriyle kanalın yüzünü güldüren dizi, bu hafta yayınlanan 12 bölümüyle Total’de 6. ve Ab’de ise 2. sırada yer aldı. Karşısında yer alan Masumlar Apartmanı, Destan, Masterchef Türkiye gibi yapımlarla yarışan dizi, son bölümüyle dikkat çeken sahneleriyle de konuşuldu.

Diziye yeni katılan bir oyuncu, adeta tüm oyunculardan rol çalmakta! Kim mi bu isim? Engin Hepileri… Başarılı oyunculuğu ile rol aldığı yapımlarda dikkat çeken bir isim Hepileri.

Geçtiğimiz sezon ekrana veda eden Doğduğun Ev Kaderindir’de de Faruk karakteriyle zengin ve züppe bir adamı canlandırmış ve yine her sahnesiyle konuşturmuştu.

Engin Hepileri bu kez Fox’un sevilen dizisi Evllilik Hakkında Her Şey’de yine sevilmeyen bir karaktere hayat verdi. Hatta herkesin tüylerini diken diken eden bir adamı oynadı.

Fox TV'nin dizisine konuk oyuncu geldi, başrolleri geçti! 8

Engin Hepileri, Koray isimli karakteri o kadar iyi oynadı ki dizinin son bölümünde onun olduğu sahneleri adeta ekran başında izleyiciler soluksuz izledi. Kadına ve çocuğa şiddet uygulayan bir adam karakteriyle hayli korkutucu anlar yaşattı Engin Hepileri oynadığı Koray karakteriyle.

Sosyal medyada da oyuncunun başarılı performansı çok konuşuldu. Engin Hepileri, konuk oyuncu olarak geldiği dizide adeta başrollerden daha çok dikkat çeken bir isim oldu 12. bölümde.

Fox TV'nin dizisine konuk oyuncu geldi, başrolleri geçti! 9

Herkesin normal bir kişi olarak günlük hayatında gördüğü Koray’ın aslında nasıl bir sosyopat olduğunu ortaya koyan etkileyici performansı ile Engin Hepileri, 6 bölüm boyunca dizide yer aldı. Ancak oyuncunun karakterinin hikayesinin bitmesiyle diziden ayrılması gerekti. Yine de arkasında oyunculuğu ile önemli bir iz bıraktı Engin Hepileri…

Hepileri, diziye şu sözlerle veda etti: “Benim görevim böyle bir karakteri en iyi şekilde canlandırmak. Çünkü bu adamlar gizlenseler de, gerçekler aramızdalar ve oldukça çoklar. Belki durumun ciddiyetinin farkına varır ve hep birlikte haykırırız.”