Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı’nın Engin’i Onur Durmaz, izleyicinin ters köşe tepkisini görünce şoka uğradı!

Yargı’nın Engin’i Onur Durmaz, izleyicinin ters köşe tepkisini görünce şoka uğradı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisi, hiç şüphesiz izleyen herkesi şaşırtan ve her hafta yeni gelişmeler ve ters köşelerle heyecan yaşatan bir dizi. Yönetmenliğini Ali Bilgin’in yaptığı dizinin senaryosunu Sema Ergenekon yazıyor. Senarist Ergenekon, tam iki yıl boyuncu adliye koridorlarında Yargı dizisi için gözlem yapmış bir isim.

Sağlam bir kalemi olan Sema Ergenekon’un hikayeyi gerçekçi unsurlara bağlamış olması, izleyicinin de diziyi merakla takip etmesini sağlıyor. Karakterler o kadar sürprizli ki kimsenin tahmin edemeyeceği durumlar ortaya çıkıyor zaman zaman.

Diziyi izleyenleri en çok şaşırtan isim de herkesin malumu olduğu üzere Engin! Zira Engin karakteri, dizinin ilk 5 bölümü boyunca neredeyse farkedilmedi bile! Silik bir tip olarak konu mankeni gibi dolanıyordu sahneler içinde.

Fakat bir anda tüm hikaye Engin’in üzerine kuruldu! Daha doğrusu hikayenin çıkış noktası olan İnci’nin öldürülmesinin ardından katilin Engin çıkması, okların ona çevrilmesini sağladı. Engin’in içinden çıkan kişi, izleyiciyi de adeta şok etkisi yarattı!

Yargı'nın Engin'i Onur Durmaz, izleyicinin ters köşe tepkisini görünce şoka uğradı! 8

Ancak görünen o ki asıl şoku Engin karakterini oynayan Onur Durmaz yaşıyor şu sıralar! Durmaz, Hürriyet Gazetesi’ne verdiği röportajındaki bir açıklaması ile izleyicinin şaşırtan tepkisini ortaya koydu.

Başlangıçta kendisinin de katili oynadığını bilmediğini ve 5. bölümde Engin’in yaptığının ortaya çıktığı senaryoyu aldığında öğrendiğini aktarıyor Onur Durmaz.

Hayat verdiği karakterin ciddi bir dönüşüm yaşayacağını bildiğini ancak gidişat hakkında fikri olmadığını söyleyen genç ve başarılı isim Onur Durmaz, Engin’in aslında sadece sevilmek istediğini, özellikle de babası Yekta tarafından hep dışlanmasının onda derin travmalara yol açtığını vurguluyor.

Yargı'nın Engin'i Onur Durmaz, izleyicinin ters köşe tepkisini görünce şoka uğradı! 9

Kendisini en çok şaşırtan durum ise izleyicinin Engin’in katil olmasıyla verdiği tepki olduğunu da ortaya koymuş Onur Durmaz, röportajında, ciddi tepkiler alacağını bildiğini, kendisini her şeye hazırladığını fakat hiç beklemediği bir durumla karşılaştığını anlatmakta.

Onur Durmaz, “Beklediğimden daha kötü bir durumla karşılaştım. Çoğu kişi Engin’e hak verdi! İnanamadım. Engin, ailevi ve psikolojik problemlerinden dolayı sempati kazanmış olabilir ama sonuçta öyle ya da böyle bir insan öldürdü ve bunun hiçbir şekilde bahanesi olamaz” diyerek izleyicinin bir katile karşı olumlu yaklaşımına karşı şaşkınlığını ifade etmekte…