Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin Evlilik Hakkında Her Şey hem şanslı hem de şanssız bir dizi!

Fox TV’nin Evlilik Hakkında Her Şey hem şanslı hem de şanssız bir dizi!

tarafından ker_def

Fox TV’nin yeni sezon için hazırladığı yeni dizilerden birisi de Evlilik Hakkında Her Şey… Bir süredir çekimleri devam eden dizide çok etkileyici bir oyuncu kadrosu bir araya geldi. Dizinin fragmanları da dikkatleri çekti. Hikayesi ile büyük dikkat çekecek olan dizi, intikam üzerine yoğunlaşan bir hikayeye sahip… Fox TV’den yayın günü ve başlama tarihi duyurusu da yapıldı.

Haftanın 7 günü var ama Fox TV’de bu sezon tam 10 dizi gözüküyor… Çekimleri devam eden Elbet Bir Gün ve Elkızı isimli yapımlara henüz kanalın yer bulamadığını belirtelim. Evlilik Hakkında Her Şey dizisi ise Salı günleri ekranlarda olacak. En azından yayın için dizinin bir güne yerleştirilmiş olması büyük bir şans. Fakat Salı akşamları ise tam bir reyting savaşının yaşanacağını gösteriyor.

Fox TV'nin Evlilik Hakkında Her Şey hem şanslı hem de şanssız bir dizi! 9

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Masumlar Apartmanı dizileri geçen sezon Salı rekabetinde öne çıkan yapımlar oldu. Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizinin iyi reytingler alarak ekran ömrüne başlaması çok önemli olacak. Salı akşamları yayınlanmak yeni bir dizi için şanssızlık olarak da değerlendiriliyor. Çünkü hem TRT1 hem de atv’nin dizileri kendi kitlelerini oluşturmuş ve sadık bir izleyici grubu tarafından takip ediliyor. Yeni dizinin 21 Eylül Salı akşamı ilk bölümü ile yayınlanacağı da açıklandı.

Fox TV'nin Evlilik Hakkında Her Şey hem şanslı hem de şanssız bir dizi! 10

Yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu, senaryosunu Seda Çalışır Karaoğlu, Toprak Karaoğlu ve Ayşe Canan Ertuğ’un yazdığı dizi, BBC yapımı olan The Split’ten uyarlandı…

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde güçlü bir oyuncu kadrosu bulunuyor. ökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Fırat Altunmeşe, Tülin Ece, Bertan Asllani, Cevdet Arıcılar, Esma Yılmaz, Rüzgar Doruk Özmil, Emine Ada Sezer, Mila Kasarcı ve Erdal Küçükkömürcü ve Sumru Yavrucuk önemli karakterlere hayat verecek olan isimler…

Fox TV'nin Evlilik Hakkında Her Şey hem şanslı hem de şanssız bir dizi! 11

Dizinin hikayesi de adalet kavramını ve boşanmaları öne çıkartacak. Cevher ailesine mensup birbirinden çok farklı dört kadının ortak geçmişlerine olan tepkileri ve farklılıklarının işleneceği ve bir evliliğin bütün aşamalarını bu dört kadın kahramanımız üzerinden göreceğimiz dizide; Çolpan (Sumru Yavrucuk) boşanmış, Azra (Gökçe Bahadır) uzun yıllardır evli, Güneş (Tülin Ece) evlilik arifesinde ve Sanem (Gökçe Eyüboğlu) ise evlilik kavramını tümüyle reddetmektedir. Müvekkillerin hikayelerinin de dahil olmasıyla “Evlilik Hakkında Her Şey”; aile, aşk ve sadakat kavramlarını ön plana çıkarırken boşanmanın kirli düzenini gözler önüne sermekten çekinmeyen hikayeleriyle 21 Eylül’de ekrana gelecek.

Şimdiden konusuyla büyük merak uyandıran ve çekimleri İstanbul’da devam eden dizi Evlilik Hakkında Her Şey 21 Eylül’de FOX’ta izleyicilerle buluşacak. İşte dizinin yeni fragmanı: