Ana sayfa Dizi Fragmanları Son Yaz ikinci sezon fragmanı ile verilen mesaj net!

Son Yaz ikinci sezon fragmanı ile verilen mesaj net!

tarafından ker_def

FOX’un sevilen dizisi “Son Yaz”ın ikinci sezonundan yayınlanan tarihli yeni tanıtım büyük heyecan yarattı. Dizi artık Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşacak. Gelecek hafta izleyicilerin karşısına çıkacak olan dizinin ikinci sezonundan önemli bir mesaj fragman ile verildi.

Yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, başrollerini Alperen Duymaz, Ali Atay, Hafsanur Sancaktutan ve Birce Akalay’ın paylaştığı “Son Yaz”ın, merakla beklenen 2. sezonunun yayın tarihi belli oldu. FOX’un sevilen dizisinin yeni sezonu heyecan dolu ilk bölümü ile 18 Eylül Cumartesi başlıyor.

Heyecanlı sezon finaliyle çok konuşulan dizinin yeni bölümünün ikinci tanıtımı da büyük ses getirdi. Sosyal medyada çok konuşulan ve övgü dolu yorumlar alan dizi için nefesler tutulurken şimdi gözler Canan’ın ölümü ile her biri ayrı dünyalara savrulan Akgün ve Kara ailesinin yaşayacaklarına kilitlendi.

Dizinin hikayesinin çok sert olacağını fragmandan anlayabilirsiniz. Akgün’ün artık Yağmur’u kendisinden uzaklaştırmak için ne kadar sert davranacağını fragmandan anlayabilirsiniz.

Yağmur hem annesini hem de sevdiği adamı kaybetmenin derin üzüntüsü içine girecek. Savcı Selim ise Rize’ye yani babasının memleketine dönecek ve her şeyden uzaklaşmaya çalışacak. Dizinin ikinci sezonunda Hafsanur Sancaktutan’ın canlandırdığı Yağmur karakterinin bir hayli öne çıkacağı ve büyük duygu durumları yaşayacağı fragmandan ortaya çıkıyor.

Kadroya katılan yeni oyuncularıyla “Son Yaz” bu sezonda da ekranın vazgeçilmezi olmaya aday bir dizi olarak geliyor. İşte heyecan yaratan o fragman: