Ana sayfa Sosyal Medya Yabani dizisi hayranları sayesinde Rojbin Erden ile Bertan Asllani sosyal medyanın gündeminde!

Yabani dizisi hayranları sayesinde Rojbin Erden ile Bertan Asllani sosyal medyanın gündeminde!

tarafından ker_def

Yabani isimli Now televizyon kanalında salı akşamları yayınlanan dizide başrollerde Halit Özgür Sarı ile Simay Barlas ikilisi bulunuyor. İyi reytingler alan ve hikayesi ile izleyenleri etkileyen dizinin yurt dışında da çok izlendiğini biliyor musunuz?

Yabani dizisinin yurt dışındaki hayranları sevgilerini göstermek için önemli bir adım attı. Sosyal medya üzerinde örgütlenen dizinin hayranları New York’ta yer alan Time meydanındaki led ekranda Yabani dizisinin sevilen iki karakteri Asi ve Alaz için güçlü bir tanıtım yayınlandı.

Asi olarak izlediğimiz Rojbin Erden ile, Alaz karakterini canlandıran Bertan Asllani izleyiciler tarafından çok beğeniliyor. Dizinin etkili çiftlerinden birisi olan Asi ve Alaz’ın hikayesi milyonlarca izleyici tarafından merakla takip ediliyor.

Dizinin Brezilya’da çok sevildiğini ve bu ülkedeki hayranların bu organizasyonu gerçekleştirdiği de sosyal medyada dikkat çekti.

Yapılan açıklamada şu mesaj paylaşıldı:” Brezilya fandomu olarak Rojbin ve Bertan için sürprizimiz. Asi ve Alaz’ın hikayesi ile bize bu kadar çok şey verdiğiniz için teşekkür ederiz.”

Yabani dizinin başrolleri kadar rolleri ile öne çıkan Rojbin Erden ile Bertan Asllani’nin de sosyal medyada fazlasıyla öne çıktığını, yurt dışında bu iki genç oyuncunun da başarılarıyla isimlerini konuşturdukları bu mesaj ile bir kez daha anlaşılmış oldu.