Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin Mahkum ve Yasak Elma’dan ayrılan iki başrol, atv’nin Bir Küçük Gün Işığı dizisinde

Fox TV’nin Mahkum ve Yasak Elma’dan ayrılan iki başrol, atv’nin Bir Küçük Gün Işığı dizisinde

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv yeni sezon için iddialı projelerini oluşturmaya başladı. Bir Küçük Gün Işığı dizisi de bunlardan birisi. Şimdiden konuşulmaya başlanan dizinin başrolleri, sezonda iki başarılı diziden ayrılan, oyunculuk performansları ile beğeni toplayan Seray Kaya ve Berk Oktay oldu. Seray Kaya, Fox TV’nin iki başarılı ve dikkat çeken dizisi Mahkum ve Yasak Elma’dan ayrılıkları ile çok konuşulan iki oyuncu, bu kez atv’nin bir başka dizisinde buluşuyorlar.

İki oyuncunun başrolde yer alıyor olması, izleyici için de büyük sürpriz oldu. Sezonda iki başarılı dizide oynayan ve ani ayrılıklarıyla şaşırtan oyuncular, Eylül sezonunda ise başka bir dizide partner olarak merakı da arttırmaktalar.

Kadın dizisinde oynadığı Şirin karakteri ile kariyerinde büyük bir sıçrama yaşayan Seray Kaya, Kuruluş Osman dizisinin ardından Mahkum dizisinde bir avukata hayat vermişti. Son yıllarda giderek yapımcıların da gözdesi haline gelen oyuncu, başarılı performansı ile beğenilen bir isim.

Fox TV'nin Mahkum ve Yasak Elma'dan ayrılan iki başrol, atv'nin Bir Küçük Gün Işığı dizisinde 9

Berk Oktay ise Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Çağatay karakteri ile iki sezondur ekrandaydı. Oyuncu, dizinin 6. sezonunda olmak istemedi ve Yasak Elma’dan ayrıldığı da bir süre önce ortaya çıktı. Henüz sezon finali yayınlanmadan önce Berk Oktay’ın atv’nin bir dizisi ile anlaşma yaptığı öğrenilmiş ve Yasak Elma’dan ayrılacağı da anlaşılmıştı.

Dizinin sezon finalinde yaşanan olay sonrası, uçurumdan aşağı uçan arabadan kurtulamayacağı da anlaşılıyor. Şimdi oyuncu, yepyeni bir dizi ve bambaşka bir karakterle yeniden sezonda ekrana dönmeye hazırlanıyor.

Fox TV'nin Mahkum ve Yasak Elma'dan ayrılan iki başrol, atv'nin Bir Küçük Gün Işığı dizisinde 10

Berk Oktay da Savaşçı dizisinde başrolde yer alarak 4 sezon boyunca zorlu ancak başarılı bir sınav vermişti ekranda. Ardından Yasak Elma’da da oyunculuğu ile yine beğeni topladı. Seray Kaya ile ekran uyumu şimdiden merak konusu olan Berk Oktay, şimdi Bir Küçük Gün Işığı dizisiyle izleyici şaşırtmaya geliyorlar!

NGM Media imzalı dizinin senaristliğini Evren Heptürk üstleniyor. Dizinin Yönetmenliğini Emre Kabakuşak yapıyor. Bir Küçük Gün Işığı dizisinin hazırlıkları sürüyor. Ön hazırlıkların tamamlanmasının ardından da sete çıkılması bekleniyor.

Fox TV'nin Mahkum ve Yasak Elma'dan ayrılan iki başrol, atv'nin Bir Küçük Gün Işığı dizisinde 11

Berk Oktay’ın Bir Küçük Gün Işığı projesini kabul etmesindeki en büyük etkenin senaryo olduğu konuşuluyor. Oyuncunun Fırat isimli bir iş adamını canlandıracağı dizi, etkili bir kadın draması olacak. Seray Kaya, trajedi dolu bir hikaye için umut ışığı yakacak Elif karakteriyle ekranlara gelecek. Dizinin
“Bilemezsin, belki de en büyük hediyedir dayanamayacağını sandığın acılar…” sloganı da dikkatleri çekiyor.