Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin Son Yaz kararı, Ali Atay’ın sorununu çözdü!

Fox TV’nin Son Yaz kararı, Ali Atay’ın sorununu çözdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ali Atay, Son Yaz dizisinde Savcı Selim karakterine hayat veriyor. Yine başarılı oyunculuk performansı ile hayranlarını mest eden Ali Atay, üst üste projelerde yer aldığı son dönemde büyük yoğunluk yaşıyor.

Önceki gün eşi Hazal Kaya’nın doğum günü partisinde gazetecilere açıklamada bulunan oyuncu, hem Son Yaz hem de Leyla ile Mecnun dizisi nedeniyle çok yoğun bir dönem geçireceğini söyledi…

Son Yaz dizisi ile geçen sezon Fox TV ekranına gelmeye başlayan Ali Atay, Exxen platformu için yaz döneminde ise Leyla ile Mecnun dizisinin yeni sezon çekimlerine katıldı.

Kısa bir tatil yaptıktan sonra yeniden Son Yaz için sete çıkan ünlü oyuncu, Leyla ile Mecnun’un yeni sezonu için de çekimlerin yakında başlayacağını duyurdu.

Ali Atay, çok yoğun çalıştığını ve hem Son Yaz hem de Leyla ile Mecnun setlerini nasıl sürdüreceğini kendisinin de bilemediğini söyledi… Ünlü oyuncunun imdadına ise Fox TV yetişti.

Fox TV'nin Son Yaz kararı, Ali Atay'ın sorununu çözdü! 7

Son Yaz dizisinin düşük reytingler ile devam etmesini kabul etmeyen Fox TV yönetimi 26. bölümün final olmasına karar verdi. Dizinin resmi hesabından da veda paylaşımı yapıldı.

Son Yaz dizisinden geriye sadece 2 bölüm kaldı. Leyla ile Mecnun dizisinin ikinci sezon çekimleri öncesi alınan bu karar en çok da Ali Atay’ı rahatlatmış olmalı. Ünlü oyuncu, iki seti nasıl idare edeceğini bilemez bir durumdaydı.

Şimdi yeni durumda ise Son Yaz kısa süre içinde bitecek ve Ali Atay, Leyla ile Mecnun için hazırlanabilecek. Fox TV yönetiminin kararı Ali Atay’ın bu yoğunluk sorununu da çözmüş oldu.