Ana sayfa Dizi Haberleri İrem Helvacıoğlu üst üste üçüncü dizi anlaşması yaptı!

İrem Helvacıoğlu üst üste üçüncü dizi anlaşması yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz dizisi ile büyük popülerlik kazandı. Oyuncu, son 1 yıllık dönemde birçok teklif aldı…

Bu teklifler arasında ilk önce Özcan Deniz ile partner olan oyuncu Seni Çok Bekledim isimli dizide başrolde yer aldı. Projenin kısa süreli olması, biraz da partner uyumunun sağlanamamasına bağlandı… Özcan Deniz ile İrem Helvacıoğlu’nun yaş farkı hep eleştirildi.

Ardından ünlü oynucu Seçkin Özdemir ile atv dizisi için bir araya geldi. Eğlenceli bir polisiye dizi olan Baş Belası, çok iyi kurgulandı. Ancak yaz döneminde diziye izleyicilerin gösterdiği ilgi az olunca final kararı alındı.

Son iki dizisi 13’er bölüm sürebilen İrem Helvacıoğlu, kendisini heyecanlandıracak bir rol olarsa yeniden setlere dönebileceğini söyledi. Oyuncu, bedeni izin verdiği sürece yoğun tempoda çalışmaktan çekinmeyeceğini de ifade etmişti.

Oyuncu son 1 yıllık dönem içinde üçüncü dizi anlaşmasını da yaptı. Engin Akyürek’in hikayesini yazdığı Kaçış isimli dijital dizide kadın başrol olarak İrem Helvacıoğlu’nun yer alacağı ortaya çıktı.

Güneydoğu Anadolu bölgesinde çekilecek olan dizi için ünlü oyuncunun imaj değişikliği yapması bekleniyor.

Disney Plus’ın Türkiye’ye giriş bileti olarak tarif edilen Kaçış dizisinde iki başarılı ismin başrolde buluşması hayranları da heyecanlandırdı.