Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin yeni final kararı sonrası Mahkum dizisi için bir alternatif daha var!

Fox TV’nin yeni final kararı sonrası Mahkum dizisi için bir alternatif daha var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV düşük reytingler getiren dizilerini bitirme konusunda çok kararlı ilerliyor. Bu sezonun beşinci final kararı da verildi… Dizi hayranları büyük şok yaşıyor.

Uzak Şehrin Masalı, Son Yaz, Yalancılar ve Mumları, Elbet Bir Gün dizilerinin başına gelenler şimdi de Misafir’i bekliyor… Fox TV, 11 dizi ile hazırlandığı sezonun daha üçüncü ayında toplam 5 dizisini kaybetmiş bir kanal olarak göze çarpıyor…

Ancak kanal yönetiminin yeni diziler için hazırlık ve araştırma süreçleri de hızla devam ediyor. Yeni dizilerden birisi de Mahkum olacak ve heyecanla bekleyen meraklı bir izleyici kitlesi şimdiden oluştu.

Fox TV’nin Aralık ayında Mahkum dizisini hangi güne koyacağı da önem taşıyor. Onur Tuna, Seray Kaya ve İsmail Hacıoğlu’nun başrolündeki Mahkum için şu anda perşembe ve pazar günleri uygun görünüyor.

Fragmanları yayınlanan dizi Innocent Defendant isimli yapımdan uyarlandı ve bir savcının eşi ile kızını öldürdüğü iddiası sonrasında, kendisini aklama ve gerçek suçluları bulma mücadelesini izleyeceksiniz.

Misafir dizisi 8 Aralık Perşembe ve Elbet Bir Gün dizisi de 12 Aralık Pazar akşamı son kez ekranda olacak. 13 Aralık’ta başlayacak yeni hafta itibariyle Fox TV’nin Mahkum dizisi için gün konusunda iki tercihi olacak. Muhtemelen de Aralık ayı içinde yeni dizi izleyicilerle buluşacak.

Bakalım Fox TV nasıl bir tercih yapacak?