Ana sayfa Yabancı Dizi Foxcrime’ın sevilen dizileri Pazar günü kesintisiz yayında

Foxcrime’ın sevilen dizileri Pazar günü kesintisiz yayında

tarafından ker_def
FOXCRIME’ın en sevilen dizileri Pazar Maratonları’nda!

FOXCRIME’ın en sevilen dizileri en yeni bölümleriyle Pazar maratonunda izleyicilere kesintisiz dizi keyfi yaşatıyor.

En sevilen FOXCRIME dizileri arka arkaya yayınlanan bölümleriyle Ocak ayı boyunca her pazar saat 14.30’da ekranlara geliyor.
New Orleans’ın renkli ama suçlularla dolu sokaklarından pes etmeden ve korkusuzca işlerini yapan Dwayne Pride ve ekibinin maceralarını konu alan ve reyting rekorları kıran popüler dizi NCIS: New Orleans, 3. sezon son 5 bölümle 7 Ocak Pazar günü saat 14.30’da FOXCRIME’da.

Gerçek bir suç antolojisi olan ve 1970’li yıllara damgasını vuran ve ünlü Amerikan futbolu oyuncusu O.J. Simpson’ın eski eşini öldürmekle suçlandığı davayı konu alan American Crime Story: The People v O.J. Simpson, son 5 bölümüyle 14 Ocak Pazar günü saat 14.30’da FOXCRIME’da izleyicilerle buluşuyor.

1980’li yıllara damgasını vuran MacGvyer, yeni bölümlerde de sıradışı yöntemlerle her duruma uygun çözümler bulmaya devam ediyor. Silah kullanmadan fizik ve kimya bilgisiyle herkesi alt eden MacGvyer, 2. sezon son 5 bölümü ile 21 Ocak Pazar günü saat 14.30’da FOXCRIME ekranlarına geliyor.

Üç doktora sahibi Phil McGraw’ın hayatından esinlenen ve psikoloji, davranış bilimi ve teknoloji konusundaki uzmanlıklarını kullanarak insanların davranışlarını etki altına alan Dr. Bull’un hikayesi sevilen dizi Bull ile ekranlara geliyor. Bull 2. sezon son 5 bölümüyle 28 Ocak Pazar günü saat 14.30’da FOXCRIME’da.