Ana sayfa Güncel Haberler FOX Networks Group Türkiye ödül üstüne ödül kazandı!

FOX Networks Group Türkiye ödül üstüne ödül kazandı!

tarafından ker_def

FOX Networks Group Türkiye, 2018-2019 sezonu için hazırladığı tanıtım çalışmalarıyla uluslararası ödül törenlerinde birbirinden değerli 16 ödül kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

FOX Networks Group Türkiye(FNG Türkiye), uluslararası televizyon dünyasındaki en başarılı tanıtım çalışmalarının seçildiği ödül sezonuna, toplam 16 ödül ve elde ettiği 4 finalistlikle damga vurdu.

1957’den bu yana düzenlenen ve 50 ülkeden televizyon ve film sektörüne ait en iyi tanıtım, pazarlama ve tasarım projelerinin ödüllendirildiği uluslararası bir yarışma olan 2019 New York Festivals TV & Film Ödülleri’ndeFOXyeni sezon lansman filmiyle “En İyi İmaj Tanıtımı” kategorisinde gümüş madalya, “En İyi Orijinal Müzik” kategorisinde bronz madalya ve “En İyi Görüntü” kategorisinde finalist sertifikası almaya hak kazandı. Ayrıca FOX, törende işitme engelli izleyicilerine alt yazı desteği sağladığı proje ile “En İyi Sosyal Sorumluluk Tanıtımı” kategorisinde altın madalya aldı.

National Geographic kanalında yayınlanan ve tüm dünyada en çok ses getiren yapımlarından biri olan “Sıra Dışı Bir Kaya” (One Strange Rock)için Türkiye ekibi tarafından hazırlanan tanıtım filmiyle, 50’yi aşkın ülkeden televizyon ve film sektörüne ait en iyi tanıtım, pazarlama ve tasarım projelerinin değerlendirildiği 2019 New York Festivals TV & Film Ödülleri’nde “En İyi Belgesel Tanıtımı” ve “En İyi Ses Tasarımı” kategorilerinde altın, “En İyi Kurgu” kategorisinde ise gümüş ödüle layık görüldü. Çalışma 2019 Promax Global Excellence Ödülleri’nde “En İyi Ses Tasarımı”, “Belgesel Tanıtımı” ve “Program İçi Görüntü Temelli Belgesel Tanıtımı” kategorilerinde bronz ödül kazanırken 2019 Promax Avrupa Ödülleri’nde ise “En iyi Kurgu” kategorisinde gümüş ödülü almaya hak kazandı ve “En İyi Ses Tasarımı” kategorisinde finale kaldı. “Sıra Dışı Bir Kaya” tanıtım filmi geçtiğimiz Kasım ayında Clio Entertainment Ödülleri’nde de “En İyi Belgesel Tanıtımı” ile “En iyi Ses Tasarımı” kategorilerinde gümüş ve “En iyi Kurgu” kategorisinde bronz ödül kazanmış, “En İyi Belgesel Tanıtımı” kategorisinde ödüle layık görülen tek tanıtım olmuştu.

Dünyanın en çok izlenen ve heyecanla beklenen yabancı dizi ve animasyonlarını Türkiye’ye taşıyan FX kanalı için hazırlanan imaj kampanyasıfilmi de 2019 New York Festivals TV & Film Ödülleri’nden “En İyi Ses Tasarımı” kategorisinde bronz ödülle döndü. Dünyanın en iyi suç ve polisiye dizilerinin adresi FOXCRIME sosyal medya tanıtım filmi aynı festivalde “En İyi İmaj Tanıtımı” kategorisinde bronz ödüle layık görülürken National Geographic WILD kanalının “Hayvanlar için Kükre” sosyal sorumluluk projesi tanıtım çalışması “En İyi Aktivasyon Tanıtımı” kategorisinde finale kaldı.

National Geographic ve Subaru iş birliğiyle sokak köpeklerinin yaşam koşullarını iyileştirme hedefiyle kurulan Pati Birliği’nin köpeklerin beslenme, bakım ve sevgi ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler için tasarlanan mobil uygulaması “Dört Ayaklı Sevgi App”de yaratıcı yaklaşımıyla2019 Promax Global Excellence Ödülleri’nde “Teknik Yenilikçilik: Dijital Platform” kategorisinde altın ödülü aldı; “En İyi Sosyal Sorumluluk Kampanyası” kategorisinde finale kalan çalışmalar arasında yer aldı.