Ana sayfa Sosyal Medya Funda Eryiğit ayrıldı ama Son Yaz dizisine bomba bir kadın oyuncu geliyor!

Funda Eryiğit ayrıldı ama Son Yaz dizisine bomba bir kadın oyuncu geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Yaz dizisi güçlü hikayesi ile izleyicileri derinden etkiledi.. İlk sezon tamamlandı ama izleyicilerin ikinci sezon olup olmayacağı merakı uzun süre yanıt bulmamıştı. Dizinin reytingleri iyi gidince Fox TV’den ikinci sezon kararı çıktı.

Ali Atay, Aleperen Duymaz, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hızlı akan hikayesi, oyuncuların da başarılı performansları hikayenin tutmasını sağladı. Son Yaz isminin sırrı da ilk sezon finalinde ortaya çıktı. Meğerse Funda Eryiğit’in canlandırdığı Canan’ın Son Yazıymış ve izleyiciler finalde yaşanan ölüm sonrası dizinin isminin ne kadar hüzünlü olduğunu fark etmiş oldu.

Funda Eryiğit hikayeye hayranlarının gözyaşları arasında veda etti ama ikinci sezon için de etkili yenilikler yapılıyor. Öncelikle çok güçlü bir kadın karakterin hikayede yer alması bekleniyor. Bunun için teklif yapılan ilk isim de ortaya çıktı. Babil dizisinde İlay olarak izlediğimiz, son olarak Netflix’in Kuş Uçuşu dizisinde eski partneri İbrahim Çelikkol ile buluşan Birce Akalay ismi öne çıktı.

Funda Eryiğit ayrıldı ama Son Yaz dizisine bomba bir kadın oyuncu geliyor! 27

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Son Yaz dizisinin ikinci sezon hikayesine yeni isimler dahil olacak. Zaten bu beklenen bir durumdu ama güçlü bir kadın karakterinin gelecek olması ve Birce Akalay isminin de öne çıkması dikkat çeken bir gelişme oldu.

Fox TV’nin yeni sezonda da en çok dikkat çekecek dizilerinin başında gelen Son Yaz’dan ayrılanlar arasında Erdem Şanlı, Şebnem Dönmez ve Emre Karayel de bulunuyor. Zaten sezon finalinde Olgun Toker de veda etmişti.

İzmir çekimlerinin bitmesi ve hikayenin İstanbul’da devam edecek olması da yepyeni bir atmosferin izleyicileri beklediğini anlatan bir başka detay.