Ana sayfa Dizi Haberleri Bu hafta bir Fox TV dizisi ekranlara veda ediyor!

Bu hafta bir Fox TV dizisi ekranlara veda ediyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz dizileri başladı başlayacak derken sezonun ortasına geldik bile. Şimdi yeni sezon için hazırlıkların zamanı. Bu süreçte bazı diziler ekrana yeni gelmeye başlarken bazıları da izleyicilerine veda ediyor. Bu hafta veda edecek dizilerden biri de Fox TV’den.

25 Film tarafından çekilen, yönetmenliğinde Mesude Erarslan’ın bulunduğu, Mahinur Ergun’un senaryosunu kaleme aldığı Kefaret dizisi perşembe akşamı yayınanacak son bölümüyle ekranlara veda ediyor. Dizi, Zülfü Livaneli’nin Konstaniyye Oteli isimli eserinden uyarlanmıştı.

Bu hafta bir Fox TV dizisi ekranlara veda ediyor! 7

29 Temmuz 2021’de yayınlanmaya başlayan dizinin başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur gibi son derece iddialı isimler vardı. İlk bölümleriyle dizi dünyasına çok etkili bir giriş yapan Kefaret dizisi bir süre sonra baştaki iddiasını sürdürememiş, yetenekli oyuncuları ve başarılı hikayesine rağmen istenen reytingi alamamıştı.

Dizi bir türlü başarılı olmamasına karşın uzun süre yayınında direnmiş ancak en sonunda kısa süre önce final tarihine karar verilmişti. Kefaret dizisi perşembe akşamı yayınlanacak 35. bölümüyle ekranlara veda edecek.

Bu arada Kefaret’in final bölümü fragmanı dizinin çok heyecanlı bir şekilde sonlanacağının da kanıtı oldu. Tanıtımda Zeynep’in hamile olduğunu, Meltem’in hapse girdiğini, Arzu’nun da çok ağır hasta olduğunu görüyoruz. Fragmanın son sahnesinde ise Arzu’ya Sinan’la ilgili kötü bir haber geldiğinin ipuçları veriliyor.

Kefaret dizisinin final bölümü 29 Temmuz Perşembe akşamı saat 20:00’de Fox TV’de.