Ana sayfa Dizi Haberleri Funda Eryiğit gidince karalar bağlayan Son Yaz hayranları için yeni gelişmeler kalp çarpıntısı yapar!

Funda Eryiğit gidince karalar bağlayan Son Yaz hayranları için yeni gelişmeler kalp çarpıntısı yapar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Funda Eryiğit’in Canan karakterine hayat verdiği Son Yaz dizisinin 19. bölümü yani sezon finalinde büyük bir acı vardı. Savcı Selim’in kollarında Canan yaşamını yitirdi. Ali Atay ile Funda Eryiğit işbirliği de böylelikle tek sezonluk bir buluşma olarak kaldı. Oysa ki Selim ile Canan çiftine Son Yaz hayranları aşık olmuştu.

Son Yaz dizisinin ikinci sezonu Canan olmadan nasıl geçer diye düşünen ve bunu dert edinen hayranlar için üst üste gelen haberler umutları yeniden yeşertti. Çünkü diziye çok önemli isimler katılıyor ve ikinci sezon çok daha iddialı geliyor.

İzmir’deki set İstanbul’a taşınıyor. Yeni bir atmosfer diziyi kaplayacak. Akgün ile Yağmur ikilisi ve Savcı Selim’in yanı sıra iki yeni karakter daha dizinin merkezinde yer alacak. İstihbarat uzmanı olarak Sare karakterine Birce Akalay hayat verecek. Bu transfer dizi hayranlarının keyfini yerine getirdi.

Yeni gelen haberler ise ikinci transferin de çok iyi bir isim olduğunu anlatıyor. Birce Akalay’ın eski eşi Sarp Levendoğlu, Son Yaz dizisine geliyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre iki eski eş Son Yaz dizisinin ikinci sezonunda bir araya gelecek.

Funda Eryiğit gidince karalar bağlayan Son Yaz hayranları için yeni gelişmeler kalp çarpıntısı yapar! 7

Yıllar önce Küçük Ağa isimli dizide tanışan ve aşık olan ikili 2014 yılında evlenmiş ve 3 yıl sonra 2017’de boşanmıştı. İkilinin yıllar sonra yeniden bir dizide buluşması da dikkatleri Son Yaz dizisine çekecek.

En son Savaşçı dizisinde Yörük Haydar olarak izlediğimiz Sarp Levendoğlu’nun nasıl bir karaktere hayat vereceği de merak konusu oldu. Dizinin mafya ayağında önemli bir karakter ile ekrana dönecek olan Levendoğlu, yine Fox TV’de kalmayı sürdürecek.

Ayrılıklarla sarsılan Son Yaz dizisine yapılan bu iki yeni takviye büyük anlam taşıyor. Zira dizinin ikinci sezon hikayesi de çok güçlü olacak ve yeni ünlü isimlerle birlikte Son Yaz yine çok iyi reytingler alabilecek bir hale geldi.

Son Yaz dizi hayranları bu gelişmelerden sonra Canan karakterinin ayrılmasını daha da çabuk unutabilecek.