Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisindeki büyük değişikliğin nedeni Aşk Mantık İntikam’ın başarısı oldu!

Yasak Elma dizisindeki büyük değişikliğin nedeni Aşk Mantık İntikam’ın başarısı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Medyapım’ın Yasak Elma dizisi ilk 4 sezonda çok başarılı sonuçlar elde etti. Dizinin 110.bölümü Haziran ayında yayınlandı ve sezon finali yapan dizinin ekibi yaz arası verdi. Eylül ayının başında dizi ekibi bir araya gelecek ve 5. sezon çekimleri başlayacak.

Nesrin Cavadzade’nin Şahika karakteri ile yeni dönemde yer alamayacak olması hayranları üzmeye devam ediyor. Dizide tanıştığı Gökhan Alkan ile evlilik yolunda ilerleyen Cavadzade, sette yönetmen ile tartışmış ve çekimleri de bırakıp gidince Medyapım tarafından rolü bitirilmişti.

Yasak Elma dizisinde Erdal Özyağcılar, Gülenay Kalkan, Barış Kılıç ve Şafak Pekdemir’in ayrılıklarının ardından yaşanan yeni gelişmeler de hayranların ilgisini çekmeye devam ediyor.

Biran Damla Yılmaz yeni bir karakter için anlaşma yapılan en önemli isim oldu. Yeni oyuncuların da katılması bekleniyor ve yakında ortaya çıkacaktır. Ancak bir başka değişiklik var ki, bu da çok dikkat çekiyor.

3. sezon sonrasında Sadakatsiz dizisi için Neslihan Yeşilyurt, Yasak Elma dizisinin yönetmenliğini bırakmıştı. Ardından ise 4. sezon için Murat Öztürk yönetmen koltuğunu oturdu.

Yasak Elma dizisindeki büyük değişikliğin nedeni Aşk Mantık İntikam'ın başarısı oldu! 7

Yaz döneminde ise yönetmen Murat Öztürk, Aşk Mantık İntikam dizisini çekmeye başladı. Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi çok iyi gidince yönetmen Murat Öztürk’ün de bu yapımda kalması kararlaştırıldı.

Böyle olunca da Yasak Elma dizisinin 5. sezonunu başka bir ismin yöneteceği ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş bu gelişmeyi duyururken, yönetmen koltuğuna oturacak ismin de Baraj dizisinin yönetmeni Ece Erdek Koçoğlu olduğunu bildirdi.

Baraj dizisinde Nehir olarak izlediğimiz Biran Damla Yılmaz, yeni dizisinde de yine aynı yönetmen ile sette yer alacak.