Ana sayfa Sosyal Medya Sen çok yaşa Alperen Duymaz! Genç oyuncu yangın söndürme çalışmalarına katıldı!

Sen çok yaşa Alperen Duymaz! Genç oyuncu yangın söndürme çalışmalarına katıldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Orman yangınları dünyanın dört bir yanında devam ediyor. Bodrum’dan Manavgat’a Ege ve Akdeniz kıyılarımız cayır cayır yanıyor. Tüm Türkiye’nin içi yanarken genç oyuncu Alperen Duymaz da bu duruma tepkisiz kalmadı. Genç oyuncu Fethiye’deki orman yangınını söndürme çalışmalarına katıldı.

Sosyal medyada uzun süredir görünmeyen, bunun üzerine hayranlarının kayıp ilanı verdiği Alperen Duymaz geçen hafta yüzünü göstermiş, hayranlarını sevindirmişti. Genç oyuncu bu kez yüzünü çok farklı bir şekilde gösterdi.

Son Yaz dizisinin başrol oyuncusu Alperen Duymaz, Fethiye’deki yangın söndürme çalışmalarına katıldı. Sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla yangın söndürme çalışmalarındaki anları gösteren oyuncu, yangının ortasından canlı yayın yaptı.

Sen çok yaşa Alperen Duymaz! Genç oyuncu yangın söndürme çalışmalarına katıldı! 7

Yangındaki durumu anbean aktaran Alperen Duymaz, yayınında tankerlerde suyun bittiğini izleyicilerine aktardı. Duymaz’ın bu hassasiyeti hayranları tarafından büyük bir takdirle karşılandı. Alperen Duymaz’ın canlı yayınını 21 binden fazla kişi izledi.

Son Yaz dizisinde canlandırdığı Akgün karakteriyle büyük bir çıkış yapan, rol arkadaşı Hafsanur Sancaktutan’la da iyi bir çift olan Alperen Duymaz en son 11 Temmuz’da bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaşmış, bir daha da kendini göstermemişti.

Bunun üzerine Duymaz’ın hayranları kayıp ilanı vermişti. 2,5 milyon takipçisi bulunan Duymaz, en sonunda geçen hafta yeniden yüzünü göstermiş, eşinin çektiği bir fotoğrafı paylaşmıştı.