Ana sayfa Dizi Haberleri Funda Eryiğit gitti ama Son Yaz dizisinin 3 yeni transferi hikayeyi şaha kaldıracak!

Funda Eryiğit gitti ama Son Yaz dizisinin 3 yeni transferi hikayeyi şaha kaldıracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Yaz dizisinin ikinci sezon hikayesi ortaya çıkmaya başladı… İlk sezonda hikayesi çok beğenilen Son Yaz dizisinin çekimleri İzmir’de yapılmıştı. Ağustos ayı içinde dizi ekibi bir araya gelerek yeniden çekimlere başlayacak.

İlk sezonda Canan karakterine hayat veren Funda Eryiğit’in ayrılması dizi hayranlarını çok üzmüştü. Bir başrol oyuncusundan daha çok anlamı vardı Eryiğit’in… Çünkü Canan karakteri dizinin merkezindeydi ve izleyiciler de Selim ile Canan çiftini çok beğenmişti. Fakat Canan’ın son yazı ilk sezon finalnde izleyicilerin yüreklerini yaktı…

Son Yaz hayraları ikinci sezon olmasından çok memnun ve hikayenin de nasıl gelişeceğini merakla bekliyor. Bu arada dizinin ekibine katılan 3 yeni isim ve daha başka isimlerin de katılabilecek olması heyecanı artırdı.

Birce Akalay, Sarp Levendoğlu ve Onur Bay isimlerinin Son Yaz dizisinin ikinci sezonuna renk katacakları ortada… Dizi yenilenmiş bir hikaye ile geliyor… Zira 3 yıllık bir zaman atlaması yaşanacak.

Funda Eryiğit gitti ama Son Yaz dizisinin 3 yeni transferi hikayeyi şaha kaldıracak! 8

Savcı Selim karakterinin yaşayacağı bunalımlar da merakla bekleniyor… Selim’in Rize’ye dönmesinin ardından Akgün ve Yağmur birbirine daha da çok bağlanacak. Canan’ın acısını çeken Selim’in İstanbul’a geri dönüşü ve yeniden Akgün ile yollarının kesişmesini keyifle izleyeceksiniz.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre yeni karakterde bir bir ortaya çıkıyor. Sare karakterinde Organize Suçlar İstihbarat Başkanı olarak hikayeye katılacak olan Birce Akalay, izleyicilerin de onay verdiği bir transfer oldu. Sare, hikayenin merkezinde yer alan bir karakter olarak Son Yaz dizisinin değişiminde önemli bir rol oynayacak.

Savaşçı dizisinde Yörük Haydar olarak izlediğimiz Sarp Levendoğlu, aynı zamanda Birce Akalay ile 3 yıl evli kalmasıyla da dikkat çekmişti. Akalay ve Levendoğlu, yeniden buluşacak ve sette neler yaşanacağı da daha çok merak edilecek.

Sarp Levendoğlu’nun canlandıracağı Soner’in abisi Cihan Sancaktar karakteri de hikayede çok önemli bir noktada yer alacak. Mafyanın güçlü bir temsilcisi olan Cihan’ın küçük kardeğişi Burak olarak ise Onur Bay izleyici karşısına çıkacak.

Funda Eryiğit gitti ama Son Yaz dizisinin 3 yeni transferi hikayeyi şaha kaldıracak! 9

Burak ile Akgün arasında da birçok olay yaşanması ve bu ikilinin sürekli karşı karşıya gelmesi bekleniyor. Onur Bay, Arka Sokaklar’ın ardından kariyeri adına büyük bir sınav verecek. Zira genç oyuncuyu 15 yıl sonra ikinci bir rolde izleyeceksiniz.

Sancaktar ailesinin etrafında gelişecek olaylar zinciri Son Yaz dizisinin yeni sezonunda büyük yer kaplayacak. Diziye bir başka ailenin daha katılması ve hikayenin daha da genişlemesi bekleniyor. Ayrıca Halil Sadi Sancaktar isimli bir karakter de var ki, bu da ailenin reisi olacak. Şimdilik bu karaktere kimin hayat vereceği netleşmedi.

Hikayeye yeni katılacak olan Mertoğlu ailesinin üyelerinin kim olacağı da yakında ortaya çıkacaktır.