Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar’dan ayrılma kararı kolay değil, Onur Bay için Son Yaz büyük sınav!

Arka Sokaklar’dan ayrılma kararı kolay değil, Onur Bay için Son Yaz büyük sınav!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Onur Bay, büyük risk aldı… Bir oyuncu düşünün, 9 yaşından beri setlerde ve hep aynı karaktere hayat veriyor… Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Çoban karakterinin oğlu Tekin olarak akıllara yazılan Onur Bay, artık yeni bir hikaye yazmaya başlıyor…

Arka Sokaklar macerasını 15. sezon ile birlikte noktalayan Onur Bay, garanti bir yapımda ve garanti bir rolde devam edebilirdi. Ancak genç oyuncu artık yeni roller ve hikayeler peşinde koşmaya karar verdi. Son yaz dizisinde Burak Sancaktar karakteri ile ekrana dönecek olan Onur Bay adına, güçlü bir karar oldu…

Burak Sancaktar karakteri Son Yaz dizisinin mafya tarafının etkileyici bir ismi olacak. Onur Bay’ın karakteri canlandırırken performansını da hayranları merak ediyor. Oyuncu, 15 sezon aynı karakterde rol aldıktan sonra kötü bir adam olmayı başarabilecek mi, işte merak edilen soru bu.

Onur Bay, hikayenin merkezinde olacağı için ve Alperen Duymaz’ın canlandırdığı Akgün karakteri ile de sık sık karşılaşacağı için çok etkili bir oyunculuk gerektiriyor.

Arka Sokaklar'dan ayrılma kararı kolay değil, Onur Bay için Son Yaz büyük sınav! 7

Onur Bay, 15 yıl boyunca Arka Sokaklar dizisinde önemli bir tecrübe kazandı. Ancak izleyiciler onu farklı bir rolde görme fırsatını hiç bulamadı. Büyük bir cesaret örneği göstererek kendi bildiği bir karakterden bilinmezliklerle dolu bir başka karakter geçiş riski var.

Ancak Onur Bay, bu riskleri aldı ve yeni sezonda Son Yaz dizisinin en etkili isimlerinden birisi olma yolunda adım adım ilerliyor. Hayranları ise yeni rolünü başaracağına emin ve sosyal medyadan Arka Sokaklar’dan ayrılık kararını desteklediklerini belirten yorumlar yapıyor.