Ana sayfa Dizi Haberleri Onur Bay, artık Kirli Sepeti dizisi ile hayranlarının karşısına çıkacak!

Onur Bay, artık Kirli Sepeti dizisi ile hayranlarının karşısına çıkacak!

tarafından ker_def

NOW’ın MedYapım imzalı, yönetmenliğini Ece Erdek Koçoğlu’nun üstlendiği Kirli Sepeti dizisinin kadrosuna yeni bir isim dahil oluyor. Pazar akşamlarının vazgeçilmez dizisinin 10 Mart Pazar akşamı ekranlara gelecek yeni bölümünde başarılı oyuncu Onur Bay , Bülent karakterine hayat verecek.

Arka Sokaklar isimli diziye çocuk oyuncu olarak katılan ve Tekin karakterini 15 yıl boyunca sürdüren Onur Bay, daha sonra farklı projelerle de kendisini geliştirdi. Onur Bay, yetenekleri ile yeni dönemde Kirli Sepeti isimli dizinin ekibine önemli katkı yapacak gibi gözüküyor.

Son Yaz, Mahkum ve Kaçış isimli dizilerde de rol alan Onur Bay, bir süre aradan sonra Kirli Sepeti dizisi ile birlikte yeniden televizyon projelerine dönmüş oldu.

İzleyicisini ekran karşısına kilitleyen dizinin kadrosunda dikkat çeken isimler bulunuyor. İyi reytingler alan ve Pazar akşamlarının etkili yapımlarından birisi olmayı başaran Kirli Sepeti dizisi, Onur Bay’ın gelişi ile birlikte daha da güçlenmiş olacak.

Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Furkan Palalı, Halil İbrahim Ceyhan, Gözde Seda Altuner, Bestemsu Özdemir ve Serhat Kılıç ve Devrim Yakut gibi birbirinden başarılı isimlerin kadrosunda yer aldığı dizi Pazar akşamları çok geniş bir izleyici kitlesini ekrana çekiyor.

İstanbul’un zengin muhitlerinden birinde, butik bir sitede çalışan hizmetliler ve onların iş verenlerinin iç içe geçmiş hayatlarını; yukarıdakiler ve aşağıdakiler arasındaki büyük uçurumu konu alan dizide; aşkın, sırların, yalanların ve bütün bunlara inat sırt sırta vermiş üç kadının; bazen ağlatan, bazen de güldüren hikayesiyle Kirli Sepeti her pazar saat 20.00’de NOW’da.