Ana sayfa Dizi Haberleri Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan’ın Son Yaz setinden pozları, sürprizi ele verdi! Finalde düğün var!

Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan’ın Son Yaz setinden pozları, sürprizi ele verdi! Finalde düğün var!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de Cuma akşamları yayınlanan Son Yaz dizisi, iki hafta boyunca ekrana gelememişti. Dizinin setinde koronavirüs vakaları ortaya çıkınca, İzmir’deki çekimlere zorunlu ara verilmişti. Geçtiğimiz hafta ise izleyicisinin özlediği dizi, 19. bölümüyle ekrana geldi.

Başrollerinde Ali Atay, Hafsanur Sancaktutan, Alperen Duymaz ve Funda Eryiğit’in yer aldıkları Son Yaz dizisinin akıbeti de merak konusuydu. Sezon finali mi yapacağı yoksa final yaparak ekrana veda mı edeceği bilinmiyordu. Düşük reytingler nedeniyle izleyici kanaldan gelecek kararı endişeyle bekledi.

Ancak bugün kulislere düşen bir bilgiye göre Fox TV’nin Son Yaz dizisinin önümüzdeki sezon da devam ettireceği ve bir bölüm sonra yani gelecek hafta 21. bölümde sezon finali yapacağı öğrenildi.

Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan'ın Son Yaz setinden pozları, sürprizi ele verdi! Finalde düğün var! 10

Bu arada dizinin bu hafta yayınlanacak bölümünde Yağmur’un kazadan kurtulduğu görülürken, bir başka sahnede ise Gökhan Yağmur’u kendisinden kaçarken yakalayıp ağzını tuttuğu görüntüleri dikkat çekti.

Dizinin sezon finaline doğru heyecanlı bir bölüm bu hafta ekrana gelecek. Bir sonraki yani sezon finalinde ise bir sürprizin olduğu, Hafsanur Sancaktutan ve Funda Eryiğit’in paylaşımlarından anlaşıldı!

Fotoğraflara bakılırsa ikisi de beyaz giyen oyunculardan Funda Eryiğit’in başındaki çiçekten, Selim ve Canan’ın yeniden evlenecekleri de anlaşılıyor! Bakalım, sezon finalinde izleyiciyi nasıl bir sürpriz bekliyor?

İşte iki oyuncunun paylaşımları…

Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan'ın Son Yaz setinden pozları, sürprizi ele verdi! Finalde düğün var! 11

Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan'ın Son Yaz setinden pozları, sürprizi ele verdi! Finalde düğün var! 12

Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan'ın Son Yaz setinden pozları, sürprizi ele verdi! Finalde düğün var! 13