Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hafsanur Sancaktutan için Kerem Bürsin ile başrolde buluşmak kariyeri için çok büyük bir şans oldu!

Hafsanur Sancaktutan için Kerem Bürsin ile başrolde buluşmak kariyeri için çok büyük bir şans oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hafsanur Sancaktutan son dönemde Türkiye’de dikkat çeken bir yükseliş sergiledi. Yer aldığı dizilerle geniş bir izleyici kitlesinin ilgisini çeken oyuncu, güçlü bir hayran desteğini de kısa sürede elde etti.

Sosyal medya ortamında son dönemin hakkında en çok konuşulan isimlerinden birisi haline gelen Hafsanur Sancaktutan, 2018 yılında Gülperi dizisi ile başladığı mesleki kariyer sürecinde kısa sürede önemli bir mesafe aldı.

Gülperi’nin ardından Aşk Ağlatır, Son Yaz, Dünyayla Benim Aramda, Darmaduman ve son olarak da Ya Çok Seversen dizileri çok iyi projeler olarak akıllarda yer alıyor.

Alperen Duymaz ile birlikte Son Yaz dizisinde çok başarılı bir partnerlik süreci yaşayan oyuncu, Ya Çok Seversen dizisinde de Kerem Bürsin ile seti paylaştı.

Kerem Bürsin’in yurt dışında çok büyük bir fan kitlesi bulunuyor. İşte bu kitlenin güçlü bir desteğini alan Ya Çok Seversen dizisi, dünyanın dört bir yanında dikkat çeken Türk dizilerinden birisi oldu.

Bu noktaya gelmesi elbette ki Kerem Bürsin hayranlarının büyük çabasıyla oldu. Dünyanın farklı ülkelerinde de dizinin yayınlanmasının altında Kerem Bürsin’in etki gücü vardı.

İşte böyle bir ortamda Hafsanur Sancaktutan da yeteneklerini sergileme fırsatını çok iyi kullandı ve dizi sayesinde geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Yurt dışında da ismini çok geniş bir izleyici kitlesine duyurma fırsatı elde eden oyuncu, için iyi bir kariyer süreci yaşandığını söyleyebiliriz.

Kerem Bürsin’in enerjisinin kendisine çok iyi geldiğini açıklayan oyuncu, final yapan dizinin ardından şunları söyledi:

“Çok eğlendik, güzel bir serüven oldu benim için, ilk defa yaz işi yapmıştım, her şey harikaydı, şimdi biraz dinleneceğim. Kerem ile çok eğlenceli vakit geçiriyorduk, güzeldi ve çok eğleniyorduk, enerjisi iyi geldi bana.”

Hafsanur Sancaktutan için Kerem Bürsin ile başrolde buluşmak kariyeri için çok büyük bir şans oldu! 7