Ana sayfa Sosyal Medya Funda Eryiğit, rol arkadaşı Hazar Ergüçlü’yü pavyon kadını rolüyle övdü!

Funda Eryiğit, rol arkadaşı Hazar Ergüçlü’yü pavyon kadını rolüyle övdü!

tarafından ker_def

Yasemin Şefik’in BKM Maximum Uniq’te gerçekleşen ‘Uyduruk Sonlar’ isimli talk show programına konuk olan başarılı oyuncu Funda Eryiğit, program boyunca verdiği cevaplar ile izleyenleri hem şaşırttı hem de kahkahaya boğdu.

Yasemin Şefik, ödüllü oyuncuya ‘Memleketin bütün yakışıklılarını öptün’ yorumunda bulundu. Bunun üzerine gelecek soruyu merak eden Funda Eryiğit, Yasemin Şefik’in ‘Bu bir övgü. Mesela en yakın arkadaşın nasıldı diye soruyor mu? Nasıldı o sahne bir anlat kimseye söylemeyeceğiz diyor mu?’ sorusuyla karşılaştı.

Eryiğit ise esprili şekilde ‘Sordular tabii… Kimse onlara sordu mu acaba Türkiye’nin en güzel kadınını öpmek nasıl bir duygu, şaka yapıyorum’ şeklinde cevap verdi.

Pavyonda çalışan kadın rolünün keskin ve zor olduğunun altını çizen Funda Eryiğit, İnci Taneleri dizisinde başarıyla pavyon kadını rolünü canlandıran Hazar Ergüçlü’nün işini çok güzel yaptığını açıkladı.

Funda Eryiğit, rol arkadaşı Hazar Ergüçlü'yü pavyon kadını rolüyle övdü! 7

Yasemin Şefik, Timsah Ateşi tiyatro oyununda Funda Eryiğit’le aynı sahneyi paylaşan Hazar Ergüçlü için şu soruyu sordu: ‘Hazar kardeşini oynuyor ve şimdi pavyona düştü. Ne diyorsun?’

Funda Eryiğit ‘Hazar bunu çok güzel canlandırdı, pavyonda çalışan kadın rolü keskin ve zor bir rol. Dikkat çekici bir rol, dikkat çekici bir oyunculukla birleşince çok konuşuldu. Hazar’la benziyoruz da neden daha önce bizi buluşturmamışlar bilmiyorum’ açıklamasında bulundu.