Ana sayfa Sosyal Medya Furkan Andıç, yeni dizisiyle ilgili ilk kez detay verdi!

Furkan Andıç, yeni dizisiyle ilgili ilk kez detay verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Romantik komedi dizilerinin aranılan isimlerinden olan Furkan Andıç, bu sezon yaz aylarında yeni bir romantik komedi projesinde ismi geçmeyince hayranları bir hayli şaşırdı. 2012 yılından bu yana ekranda olan ve 9 yıllık kariyerine birçok rolü sığdıran Furkan Andıç, Adını Feriha Koydum dizisindeki Selim karakteri ile ilk dikkati çekmişti.

Yağmurdan Kaçarken, Umutsuz Ev Kadınları, Kaçak Gelinler, Kırgın Çiçekler, Tatlı İntikam, Meryem, Kardeş Çocukları, Her Yerde Sen isimli dizilerle dikkatleri çeken Furkan Andıç, son olarak da Çatı Katı Aşk dizisinde başrolde yer almıştı.

Oyuncu şu dönemde müzik üzerine çalışmalar yaptığını ve ayrıca yeni projelerinin de olduğunu söyledi. Andıç, “Yeni projeler var hazırlandığımız” diye konuştu. Büşra Develi ile başrolünde yer aldığı Kusursuz isimli diziye başlayacak olan oyuncu, muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Develi ile birlikte bir proje yemeği yediklerini de ifade eden Furkan Andıç, yeni dizisi hakkında şöyle konuştu: “Büşra ile birlikte ona da çok sevindim, daha önce de çalıştığım birisi. Güzel bir iş olacak. Hikaye ile ilgili henüz bir şey söylemesem daha iyi. İnternet projesi olacak. İsim Kusursuz.”

Furkan Andıç, projenin henüz taze olduğunu ve detaylar vermek istemediğini anlattı. Aybüke Pusat ile de yeniden bu projede bir araya geleceklerine yönelik iddialar da oyuncuya soruldu.

Furkan Andıç ile Aybüke Pusat önceki sezon Her Yerde Sen isimli romantik komedi projesinde başrolde yer almıştı. Andıç, “Aybüke’nin adına konuşmak çok doğru olmaz. Ona denk gelirsiniz muhtemelen ona sorarsanız çok daha iyi olur” ifadelerini kullandı.

Dizilerde yakışan çiftlerin fanlar tarafından çok konuşulmasını normal karşılayan oyuncu, hala Aybüke Pusat ile birlikte tatile gittiği gibi iddialara da şaşırdığını anlattı.

“Çok şükür seviyorlar, sağ olsunlar ilgilerine” diyerek fanlara güzel mesaj yollayan oyuncunun açıklamalarını videoda bulabilirsiniz.