Ana sayfa Dizi Haberleri Türkiye’yi bilemeyiz ama yurt dışında Furkan Andıç ve Burcu Kıratlı büyük bir heyecan yaratacak!

Türkiye’yi bilemeyiz ama yurt dışında Furkan Andıç ve Burcu Kıratlı büyük bir heyecan yaratacak!

tarafından ker_def

Burcu Kıratlı yıllar sonra yeniden dizi setlerine dönüş yapıyor. Emrah ile birlikte başrolünde yer aldığı Aşk ve Mavi isimli dizide çok başarılı bir çıkış sergileyen Burcu Kıratlı, yeniden güçlü bir aşk dizisinin kadın başrolü oldu.

Furkan Andıç ise son yılların en çok konuşulan genç erkek oyuncularından birisi olarak birbirinden farklı projelerde yer alarak güçlü bir kariyer çıkışı yaptı. Kaçak Gelinler, Kırgın Çiçekler, Tatlı İntikam, Meryem, Kardeş Çocukları, Her Yerde Sen, Çatı Katı Aşk, Kara Tahta ve Bozkır isimli diziler ile son yıllarda genç oyuncunun çok ciddi bir kariyer zıplaması yaşadığını söylemek yanlış olmayacaktır.

Burcu Kıratlı ile Furkan Andıç ikilisinin bu sezon ekranın en farklı ve dikkat çeken dizi çiftlerinden birisi olması kaçınılmaz gibi gözüküyor.

Yıldızlar Bana Uzak, tam da dram yapımlarını seven kitlenin takip edeceği bir yapım ve atv gibi bu tür yapımları öne çıkartan bir kanalda yayınlanması da önemli bir avantaj olacak.

İzleyenleri etkileyecek hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile birlikte Yıldızlar Bana Uzak önümüzdeki günlerde çok konuşulacak bir proje olarak gözüküyor.

Ancak yerli dizi hayranlarının son yıllarda birbiri ardına adeta bombardıman gibi gelen birçok diziyi takip etmekte zorlandığı, bu kadar çok projeyi destekleme konusunda sorunlar yaşandığı bir ortamda Yıldızlar Bana Uzak dizisi için de hak ettiği noktayı elde etmesi çok kolay olmayacaktır.

Yurt dışından Türk dizilerini takip eden ve sosyal medya aracılığı ile güçlü bir destek sunan yabancı dizi hayranlarının ise Yıldızlar Bana Uzak isimli aşk ve dram konulu bir diziyi beğenmeleri çok olası gözüküyor.

Furkan Andıç ve Burcu Kıratlı ikilisinin de uyumu dikat çekerken, dizinin bu sezonun en çok konuşulacak projelerinden birisi olmak gibi bir iddiası da bulunuyor.

Kadir ve Aslı’nın unutulmayacak aşkını anlatacak proje, zamana yenilmeyen bir aşk hikayesi olduğu için yurt dışındaki Türk dizisi hayranları için de yeni bir heyecan fırtınası yaratabilir.

Yıldızlar Bana Uzak dizisinin oyuncu kadrous şu isimlerden oluşuyor: “Furkan Andıç, Burcu Kıratlı, Gürkan Uygun, Murat Daltaban, Rami Narin, Elifcan Ongurlar, Evrim Doğan, İnanç Konukçu, Goncagül Sunar, Yaprak Medine, Baran Can Eraslan, Ela Yörüklü, Önder Selen, Deniz Atam, Mustafa Enis Bilir.”

O3 Medya ve Ortaks Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin senaryosunu Ercan Uğur yazıyor. Yönetmen koltuğunda ise Bahadır İnce oturuyor.

KÜNYE

Yapım : O3 Medya & Ortaks Yapım

Yönetmen : Bahadır İnce

Senarist : Ercan Uğur

Oyuncular : Furkan Andıç (Kadir), Burcu Kıratlı(Aslı), , Murat Daltaban (Orhan), Rami Narin (Han), Elifcan Ongurlar (Doğan), Evrim Doğan (Melike), İnanç Konukçu (Murat), Goncagül Sunar (Sırma), Yaprak Medine (Kumru), Baran Can Eraslan (Samet), Ela Yörüklü (Zuhal), Önder Selen (Halil), Deniz Atam (Mutlu), Mustafa Enis Bilir (Deniz) ve Gürkan Uygun (Yahya).