Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı dizisinde son 5 bölüm ve işler fena karıştı!

Maraşlı dizisinde son 5 bölüm ve işler fena karıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Maraşlı dizisi atv ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Pazartesi akşamları yayınlanan dizide son 5 bölüm kaldı… 26. bölümü ile birlikte 12 Temmuz Pazartesi akşamı son kez ekrana gelecek olan Maraşlı dizisinde işlerin fazlasıyla karıştığını göreceksiniz.

Burak Deniz ile Alina Boz ikilisinin çok başarılı bir oyunculuk sergilediği, uyumlarının da izleyicilerin büyük beğenisini kazandığı ortada. Sosyal medyada ikiliye yönelik olarak müthiş bir destek var. En çok konuşulan dizi çifti olmayı da başaran ikili, dizinin son bölümleri için de yoğun bir emek sergliiyor.

Maraşlı dizisinde Mehmet İnce meselesi son dönemde öne çıktı. Dizinin hayranları bu meselenin nereye varacağını bilemiyor. Ayrıca Nevzat karakterine yönelik ihanet tepkisi de sosyal medyada dinmiyor. Maraşlı’nın 22. bölümünden 2. fragman paylaşıldı.

Dizide Mehmet İnce olarak sunulan Nevzat durumu ne kadar gerçekçi. Yoksa bu Hilal’in bir oyunu mu? Maraşlı dizisinin 22. bölümü 14 Haziran Pazartesi akşamı ekrana gelecek ve kafalar fazlası ile karışmış durumda.

Dizi hayranları, bu Nevzat konusunun nasıl bir sonuca bağlanacağını merak ve heyecanla bekliyor. Kimi hayranlar karakterin Maraşlı’yı satmadığını düşünürken, kimileri ise ihanet ettiğini ama son gelinen durumda onun da kurban olduğuna yönelik çıkarımlarda bulunuyor.

Maraşlı dizisinin heyecan dolu hikayesinde yeni bölümden yeni görüntüleri aşağıda bulabilirsiniz.