Ana sayfa Dizi Haberleri Yıldızlar Bana Uzak dizisi güçlü dram hikayesi arayanları kendisine çekecek!

Yıldızlar Bana Uzak dizisi güçlü dram hikayesi arayanları kendisine çekecek!

tarafından ker_def

Aşk ve entrika dolu hikayesiyle, yıldız isimlerden oluşan kadrosuyla, sezonun en iddialı dizilerinden biri olan ‘Yıldızlar Bana Uzak yakında atv’d izleyicilerle buluşacak.

Etkileyici bir dram hikayesinin izleyicilerle buluşacağı yeni dizi merakla bekleniyor. Yayınlanan fragman ile birlikte diziye olan ilginin sosyal medyada daha da arttığını görebilirsiniz. Burcu Kıratlı ile Furkan Andıç başrolde ve iki genç oyuncunun uyumu da çok merak ediliyor. Özellikle Burcu Kıratlı, parladığı Aşk ve Mavi dizisinden sonra yepyeni bir proje ile yeniden gündem olma fırsatını elde etmiş durumda bulunuyor.

atv’nin yapımını O3 Medya’nın üstlendiği, senaryosu Ercan Uğur tarafından kaleme alınan, yönetmen koltuğunda ise Bahadır İnce’nin oturduğu yeni dizisi ‘Yıldızlar Bana Uzak’ yakında izleyici karşısına çıkacak.

Dizinin ilk bölümünden dikkat çeken bir fragman yayınlandı. Sırlarla dolu aşk ve intikam hikâyesiyle izleyicileri derinden etkileyecek olan ‘Yıldızlar Bana Uzak’ izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

Kadir ve Aslı… Onların aşkı unutulacak ya da zamana yenilecek bir aşk değildir. Sonsuza kadar hatırlanacak kutsal bir bağ gibidir. Ama Kadir’in hapse girmesi hem de Aslı’nın babasının katili olarak hapse girmesi bütün güzel anıların yitip gitmesine yol açar.

Aslı bu darbenin etkisiyle savrulurken Kadir’in artık tek bir amacı vardır. Masumiyetini ispatlamak ve hapishanede kendisine yol gösteren Yahya ile birlikte bu oyunu oynayan Varnalı ailesinden intikam almak…

Başrollerini Furkan Andıç ve Burcu Kıratlı’nın paylaştığı dizi güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor. Usta oyuncular Gürkan Uygun ve Murat Daltaban’ın da yer aldığı dizide, Rami Narin, Elifcan Ongurlar, Evrim Doğan, İnanç Konukçu, Goncagül Sunar, Yaprak Medine, Baran Can Eraslan, Ela Yörüklü, Önder Selen, Deniz Atam ve çocuk oyuncu Mustafa Enis Bilir rol alıyor.