Ana sayfa Dizi Haberleri Yıldızlar Bana Uzak dizisi reytinglerde kötü bir başlangıç yaptı!

Yıldızlar Bana Uzak dizisi reytinglerde kötü bir başlangıç yaptı!

tarafından ker_def

Yıldızlar Bana Uzak isimli atv dizisi ilk bölümü ile Pazar akşamı izleyicilerin karşısına çıktı. Yılbaşı akşamı yayınlanmasının etkisi ile mi bilinmez ama dizinin ilk bölümünün reytingleri hiç de iyi gelmedi.

Dizinin reytingleri beklentilerin çok altındaydı ve hiçbir kategoride ilk 10 program arasına girememesi de şaşırtıcıydı. Tüm kişiler kategorisinde 14. sırada yer alabilen dizi, AB grubunu 23. olarak bitirdi ve ABC1’de ise 18. olabildi. Bu sonuçlar kötü bir başlangıca işaret ederken, ikinci bölüm şimdiden merak konusu oldu. 7 Ocak Pazar akşamı yayınlanacak 2. bölümde dizinin çok daha iyi oranlar elde etmesi şaşırtıcı olmayacaktır.

Furkan Andıç ile Burcu Kıratlı ikilisinin başrolünde yer aldığı dizi, güçlü bir dram hikayesi olarak öne çıkıyor. Gürkan Uygun, Murat Daltaban, Elifcan Ongurlar, İnanç Konukçu, Goncagül Sunar, Evrim Doğan gibi dikkat çeken oyunculardan kurulu kadrosu ile Yıldızlar Bana Uzak projesinin izleyicilerden çok daha iyi güçlü ilgi görmesi bekleniyordu.

Burcu Kıratlı uzun bir aradan sonra yeniden televizyon dizilerine dönüş yaparak hayranlarını memnun etti. Furkan Andıç hayranları da oyuncuyu bir süredir yeni bir projede görmek için sabırsızlık ile bekliyordu.

İki başrol oyuncusunun enerjisi ve uyumu konusunda sosyal medya ortamında izleyiciler beğenilerini ifade eden yorumlar paylaştı. Kadir ve Aslı karakterlerinin duygu yüklü hikayesinin önümüzdeki haftalarda çok daha iyi reytingler elde etmesi bekleniyor.