Ana sayfa Güncel Haberler Futbol Keyfi S Sport’ta İngiltere, Almanya, Portekiz, Hollanda, Belçika, Çin ligleri geliyor!

Futbol Keyfi S Sport’ta İngiltere, Almanya, Portekiz, Hollanda, Belçika, Çin ligleri geliyor!

tarafından ker_def

Futbol Keyfi Geri Dönüyor!

İngiltere Premier Ligi, Almanya Bundesliga, Bundesliga2, Portekiz Ligi, Libertadores, Sudamericana ve daha fazlası 2019/20 sezonunda da S Sport, S Sport2 ve S Sport Plus’ta sporseverlerle buluşuyor.

Saran Group, sporseverlerin heyecanla bekledikleri karşılaşmaları ekrana taşımaya devam ediyor. 2019-2020 sezonu şampiyonluk yarışındaki goller, heyecan dolu pozisyonlar ve hakemin son düdüğüne kadar bitmeyen futbol şöleni S Sport,S Sport2 ve S Sport Plus farkıyla izleyiciyle buluşuyor.

Premier Lig Heyecanı 9 Ağustos’ta Başlıyor

Geçtiğimiz sezon müthiş bir heyecana sahne olan İngiltere Premier Ligi’nin yeni sezonu 9 Ağustos’ta başlıyor. Premier Lig ile anlaşmasını 2022’ye kadar yenileyen Saran Group bünyesindeki S Sport, 2019/20 sezonunda toplam 200 karşılaşmayı canlı olarak ekrana getirecek. Ayrıca, futbol severler karşılaşmaları S Sport Plus uygulamasına üye olarak, uygulamanın çoklu ekran özelliğiyle, diledikleri yerden ve cihazdan takip edebilecekler.

Güney Amerika Futbolu da Yayınlanacak

S Sport ve S Sport Plus, çekişme ve heyecanı yüksek Güney Amerika’nın Şampiyonlar Ligi olarak görülen Libertadores ve “UEFA Avrupa Ligi” niteliğinde kıtanın en önemli ikinci turnuvası Sudamericana’yı da ekranlara getirecek.

Bundesliga ve Portekiz Ligi Maçları S Sport2 ve S Sport Plus’ta

Premium spor içeriklerini izleyiciyle buluşturan S Sport2, Bundesliga, Bundesliga 2 ve Portekiz Ligi heyecanını izleyiciyle buluşturmaya devam ediyor. 16 Ağustos’ta başlayacak olan Bundesliga’nın S Sport2 ekranlarında ve S Sport Plus uygulamasında sezonda 150 canlı maç yayını olacak. Bundesliga 2, 26 Temmuz’da Portekiz Ligi ise 10 Ağustos’ta başlayacak.

EURO 2020 Naklen Verilecek

Futbolseverlerin heyecanla beklediği, Eylül ayında başlayacak olan EURO 2020 Avrupa eleme karşılaşmaları da S Sport2 ve S Sport Plus’tan naklen yayınlanacak.

S Sport2, A Milli Futbol Takımımızın maçları dışındaki, diğer ülkelerin karşılaşmalarını canlı yayında izleyiciyle buluşturacak.

Hollanda, Belçika ve Çin Ligi S Sport Plus’ta

S Sport Plus, yayınladığı tüm liglere ek olarak Çin Ligi, Hollanda Ligi ve Belçika Lig’inden maçları da takip etmek isteyen sporseverleri unutmuyor. Halen devam eden Çin Ligi, 26 Temmuz’da başlayacak olan Belçika Ligi ve 02 Ağustos’ta başlayacak olan Hollanda Ligi’nden karşılaşmalar da S Sport Plus’ta sporseverlerle buluşacak.