Ana sayfa Dizi Fragmanları Gaddar dizisi 4. yeni bölümde Dağhan’dan gizlenen önemli sır!

Gaddar dizisi 4. yeni bölümde Dağhan’dan gizlenen önemli sır!

tarafından ker_def

Çağatay Ulusoy ile Sümeyye Aydoğan ikilisinin başrolünde yer aldığı Gaddar isimli dizinin ortalama reytingler ile yoluna devam ettiğini, Cuma akşamları alternatif bir yapım olmayı sürdürdüğünü söylemek gerekiyor.

Çağatay Ulusoy’un uzun bir süre sonra yeniden televizyon ekranına dönmesini sağlayan projenin, reytingler noktasında Kızılcık Şerbeti ve Yalı Çapkını ile yarışması ise şimdilik mümkün gözükmüyor. Peki dizinin 9 Şubat akşamı yayınlanacak olan 4. yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte detaylar:

Dağhan ailesi için en büyük risk olan Enver’i öldürmeye gittiğinde hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşır. Kardeşi Yağmur’un Enver’le birlikte olduğunu öğrenir. Üstelik kız hamiledir. Enver ve Dağhan arasındaki gerginlik yüzünden Yağmur fenalık geçirir. Birbirini öldürmeye çalışan iki düşman mecburen birlik olup onu hastaneye yetiştirmeye çalışır.

Yaşadığı son olaylardan sonra Dağhan’ın psikolojisi iyice bozulur. Üstelik annesinin de babasının da ondan sakladığı şeyler vardır. Kimseye güvenemez hale gelir. Aydan’ın da Dağhan’dan gizlediği bir sırrı vardır, aralarının düzeleceğini umarak Dağhan’a bir teklifte bulunur.

Enver’in ısrarla sakladığı sırrını Ekber artık öğrenmiştir. Babasının tepkisi beklediğinden de sert olur. Oğlunun Yağmur’la evlenmesine şiddetle karşı çıkar. En yakın arkadaşına bir söz vermiştir, Enver’i onun kızıyla evlendirmek istemektedir.

Baba oğul arasındaki restleşme gittikçe büyür. Ekber Baltacı konuşarak ikna edilecek bir adam değildir, bu yüzden savaş baltaları meydana çıkar.

Öte yandan Şengül artık evine dönmüştür ama ev sahibi kirayı alamadığı için onları evden çıkarmak ister. Onlara yardım edebilecek tek kişi Dağhan’dır. Dağhan’ın Şengül’le vakit geçirmesi Aydan’ın hiç hoşuna gitmez.